Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de sajnos ehhez a feladathoz még tudatlan vagyok, nem sikerül dekódolnom az írásod.
Néma módhoz nem szeretnék műveletet, csak annyit, hogyha én néma módba rakom, akkor onnan semmilyen körülmények között ne lépjen ki, csak akkor amikor kiléptetem néma módból manuálisan (pl. mozi, orvos, stb), akkor viszont éledjenek fel a makrók és hajtsák végre azt a feladatot, amit épp végre kell hajtaniuk (pl munkahelyen, vagy otthon-ba lépés).
Pl.: munkából elugrok orvoshoz, ott dokinál lenémítom. Kijövök, kiveszem némából, majd mikor beérek melóba hajtsa végre a munkahelyes makrót. De ha némába tettem, akkor ott egy wifi csatlakozás, vagy BT kapcsolódás ne billentse ki némából. Ez meg azért, hogyha megbeszélésen vagyok, akkor a céges wifihez ha csatlakozik, ne jöjjön ki némából.Amit most ki tudtam kódolni:
Eseményekhez adjam egyidejűleg hozzá a Néma mód be és néma mód ki.
Műveletekhez 2 db If-et. 1 If....inkább a kép elmond mindent.
De így sajnos nem jó, mert ha csinálok egy wifi ki/be, akkor felismeri az otthoni hálózatot és máris felhangosítja a telót. Ez ugye, ha megbeszélésen vagyok, nem jó, mert visszahangosodik.Remélem érthető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2