Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• retesz147
    addikt

Szia!

Két If-et kell hozzá, egymástól független elhelyezni a makróban, amennyiben a néma módhoz is szeretnél műveleteket rendelni.
    Az első If-nek a a feltétele: "Csengetés állapota - Rezgés vagy csendes" legyen. Ide kerülnek a Néma módban futtatandó műveletek.
    A második If-nek a feltétele: "Csengetés állapota - Hangos" legyen. Ebbe helyezd el az összes olyan műveletet, amelyek működését csak hangos módban szeretnéd engedni.

Események:
    Néma mód bekapcsolva: a Néma vagy Csendes üzemmódhoz tartozó műveletek futtatásához.
    Néma mód kikapcsolva: a normál hangos üzemmódhoz való visszatéréshez és az ehhez tartozó műveletek futtatásához.
    Működés: Amikor Néma vagy Rezgő módba kerül a telefon, akkor az 1. If-ben lévő műveletek futnak le, a 2.-at átugorja.
    Amikor Néma vagy Rezgő módból kikerül a telefon az 1. If-et átugorja és a 2.-ban lévő műveletek futnak le.
    Remélem tudtam segíteni.

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de sajnos ehhez a feladathoz még tudatlan vagyok, nem sikerül dekódolnom az írásod.

Néma módhoz nem szeretnék műveletet, csak annyit, hogyha én néma módba rakom, akkor onnan semmilyen körülmények között ne lépjen ki, csak akkor amikor kiléptetem néma módból manuálisan (pl. mozi, orvos, stb), akkor viszont éledjenek fel a makrók és hajtsák végre azt a feladatot, amit épp végre kell hajtaniuk (pl munkahelyen, vagy otthon-ba lépés).
    Pl.: munkából elugrok orvoshoz, ott dokinál lenémítom. Kijövök, kiveszem némából, majd mikor beérek melóba hajtsa végre a munkahelyes makrót. De ha némába tettem, akkor ott egy wifi csatlakozás, vagy BT kapcsolódás ne billentse ki némából. Ez meg azért, hogyha megbeszélésen vagyok, akkor a céges wifihez ha csatlakozik, ne jöjjön ki némából.

Amit most ki tudtam kódolni:
    Eseményekhez adjam egyidejűleg hozzá a Néma mód be és néma mód ki.
    Műveletekhez 2 db If-et. 1 If....inkább a kép elmond mindent.
    De így sajnos nem jó, mert ha csinálok egy wifi ki/be, akkor felismeri az otthoni hálózatot és máris felhangosítja a telót. Ez ugye, ha megbeszélésen vagyok, nem jó, mert visszahangosodik.

Remélem érthető vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák