- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de sajnos ehhez a feladathoz még tudatlan vagyok, nem sikerül dekódolnom az írásod.
Néma módhoz nem szeretnék műveletet, csak annyit, hogyha én néma módba rakom, akkor onnan semmilyen körülmények között ne lépjen ki, csak akkor amikor kiléptetem néma módból manuálisan (pl. mozi, orvos, stb), akkor viszont éledjenek fel a makrók és hajtsák végre azt a feladatot, amit épp végre kell hajtaniuk (pl munkahelyen, vagy otthon-ba lépés).
Pl.: munkából elugrok orvoshoz, ott dokinál lenémítom. Kijövök, kiveszem némából, majd mikor beérek melóba hajtsa végre a munkahelyes makrót. De ha némába tettem, akkor ott egy wifi csatlakozás, vagy BT kapcsolódás ne billentse ki némából. Ez meg azért, hogyha megbeszélésen vagyok, akkor a céges wifihez ha csatlakozik, ne jöjjön ki némából.Amit most ki tudtam kódolni:
Eseményekhez adjam egyidejűleg hozzá a Néma mód be és néma mód ki.
Műveletekhez 2 db If-et. 1 If....inkább a kép elmond mindent.
De így sajnos nem jó, mert ha csinálok egy wifi ki/be, akkor felismeri az otthoni hálózatot és máris felhangosítja a telót. Ez ugye, ha megbeszélésen vagyok, nem jó, mert visszahangosodik.Remélem érthető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- OLED monitor topic
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2