- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Garmin topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Tudom én azt módosítani? Csak mert a YouTube-bal az a baj, hogy állandóan ugyanazokat játssza, néha jó lenne, ha tudnám módosítani a listákat.
Egyébként egy 5 szerintem elég.Annyi kérésem lehetne, hogy olyan makró is legyen külön (mindenképp külön, hátha a listásat nem fogom használni), hogy ha csatlakozik az adott bluetooth-hoz (ezt megtaláltam már a programban), akkor folytassa a megállított médiát? Pl. bemegyek boltba, leállítom az autót, megáll ugye a zene, de nem folytatja. Lehet viszont, hogy ez össze fog akadni a másikkal, és újra elkezdi a random listát, nem? Szerintem de, és nem az előző megállítottat folytatja, hanem újra egy random listát kezd el.
Mindegy, lehetne mindegyik, aztán majd én max eldöntöm, melyiket használjam. Vagy lehetne egy feltétel, hogy HA nincs épp megállított média, akkor legyen ez a random listás lefutás.
Sokat variálok?

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Háztartási gépek
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2