Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dave0825 #3988 üzenetére
Szia!
Pedig jó helyen próbálkozol, csak kihagytál egy lényeges dolgot.
Mégpedig a változót, amire hivatkoznod kell az adott válasz alapján.
Az alábbi képen láthatod, hogy én létrehoztam egy Egész szám alapú változót, aminek a "Válasz" nevet adtam.
Természetesen lehet szövegalapú változó is, de akkor szöveges értékeket kell megadni.
Jelen esetben a változó értéke vagy 0 vagy 1 lesz, attól függően, hogy az Igen-re vagy a Nem-re böksz.
Az értékek maguk a tételek számai. 0-val kezdődik és az elem hozzáadásával mindig eggyel több lesz.
Remélem érthető és ezzel tudtam segíteni. -
válasz
dave0825 #3929 üzenetére
Nem jó helyen vannak a feltételek.
Nem a globális mezőbe kell tenni őket, mert ettől függ az egész makró futása, hanem maga a művelet alá, amit feltételhez akarsz kötni.
Ha több műveletet is ugyanazzal a feltétellel akarsz ellátni, akkor érdemes egy IF elágazásba tenni őket. Ha kicsit visszapörgetsz a fórumon vagy rákeresel a nevemre, akkor találsz makrókról képeket és láthatod, hogy épülnek fel. -
válasz
dave0825 #3913 üzenetére
"Tudom én azt módosítani?"
Igen"Egyébként egy 5 szerintem elég."
Pont ennyit készítettem előre."Annyi kérésem lehetne, hogy olyan makró is legyen külön (mindenképp külön, hátha a listásat nem fogom használni), hogy ha csatlakozik az adott bluetooth-hoz (ezt megtaláltam már a programban), akkor folytassa a megállított médiát? Pl. bemegyek boltba, leállítom az autót, megáll ugye a zene, de nem folytatja. Lehet viszont, hogy ez össze fog akadni a másikkal, és újra elkezdi a random listát, nem? "
Elkéne döntened, hogy melyiket akarod. Két makrót nem csinálok, mert egyik ütközik a másikkal, ahogy Te is írtad.
Azt esetleg bele lehet variálni, hogy a lecsatlakozás után csak bizonyos idő elteltével kezdjen új listába, adott időn belül folytatja azt, amit abbahagyott.
Az amit ajánlottam, a teszt verziója már kész van. Ez amit plusszba kérsz, ez majd csak a valamelyik nap lesz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 4
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Politika
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest