Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy megoldható-e olyan, hogy bluetooth engedélyezése után bedobjon az alkalmazás egy üzenetet, amire IGEN-nel vagy NEM-mel tudok válaszolni, és ha NEM a válasz, akkor ne történjen semmi, ha IGEN a válasz, akkor hajtsa végre az adott feladatot (konkrétan egy alkalmazás elindítása, 3s várakozás, majd home gomb megnyomása).
Találtam egy "Kiválasztási párbeszédpanel" nevű macro specialitást, be tudtam állítani 2 választ, de ezt nem is dobja be, és pláne nem tudom figyeltetni az alkalmazással, hogy mit válaszoltam. -
dave0825
őstag
Igen, pontosan.
A Zeblaze az órám appja, és ritkán elindul, de sokszor nem a háttérfolyamata, hogy meglegyen a kommunikáció a telefon és az óra között (nem telefon, vagy beállítás hiba, sajnos az alkalmazás ennyire rosszul van megírva, mindenkinél ilyen), és ezért kell elindítani, majd csak a háttérbe dobni. Viszont, ha nem az óra miatt kapcsolom be a BT-t, hanem hangszóró miatt (sokat használom munkában), akkor ne induljon el az app. 15s talán elég, az alatt szerintem már tudom (vagy tud magától) csatlakozni a hangszórókhoz.Furcsa a Macrodroid, mert a 3s is működik a másik feltételnél, de 5-tel már úgy emlékszem, nem ment, se 1-gyel, ezért próbáltam a 15-öt változtatni, de úgy sem ment. Tuti én vagyok amatőr.
-
dave0825
őstag
Üdv. Nem nagyon ismerem az alkalmazást, próbáltam magamtól csinálni egy olyat, hogy ha bekapcsolom a bluetooth-t, és nincs csatlakoztatott eszköz egy adott ideig, akkor indítsa el a lenti alkalmazást, és nyomjon home gombot. Működik, kivéve a "ha nincs csatlakoztatott bluetooth eszköz", ezt a részt hogy lehetne megcsinálni?
-
dave0825
őstag
Akkor eldöntöttem, legyen az egyszerűbb: ha csatlakozva van az adott BT-hez (6D:8C:47:C1:B1:B5 a címe), és van megállított média (zene), akkor folytassa, ha nincs, akkor semmi ne történjen. Egyszerűbb is talán, és nem kell állandóan változtatnom a listát, úgyis lehet, hogy ma ezt, holnap teljesen mást akarok hallgatni, ha viszont megáll a zene, mert beugrok boltba, vagy valami, utána vissza a kocsiba, akkor folytatja, és kész. Így egyszerűbb, nem?
Ha sokat kínlódtál az első verzióval, elnézést. -
dave0825
őstag
Tudom én azt módosítani? Csak mert a YouTube-bal az a baj, hogy állandóan ugyanazokat játssza, néha jó lenne, ha tudnám módosítani a listákat.
Egyébként egy 5 szerintem elég.Annyi kérésem lehetne, hogy olyan makró is legyen külön (mindenképp külön, hátha a listásat nem fogom használni), hogy ha csatlakozik az adott bluetooth-hoz (ezt megtaláltam már a programban), akkor folytassa a megállított médiát? Pl. bemegyek boltba, leállítom az autót, megáll ugye a zene, de nem folytatja. Lehet viszont, hogy ez össze fog akadni a másikkal, és újra elkezdi a random listát, nem? Szerintem de, és nem az előző megállítottat folytatja, hanem újra egy random listát kezd el.
Mindegy, lehetne mindegyik, aztán majd én max eldöntöm, melyiket használjam. Vagy lehetne egy feltétel, hogy HA nincs épp megállított média, akkor legyen ez a random listás lefutás.
Sokat variálok?
-
dave0825
őstag
Igen, az összefoglalót megnéztem, elég sok mindenre jó ez a cucc, bár nem ismertem. Hihetetlen, hogy ilyet nem lehet egyszerűen megcsinálni, hogy csak valami zene induljon el.
Zenelejátszók bezzeg tudják. Elvileg Youtube Music tudja, de az sem indult el, hiába állítottam be...
-
dave0825
őstag
Én sem ismerem sajnos, csak itt olvastam, hogy megoldható vele.
-
dave0825
őstag
Üdv.
Írtam ide, de átirányítottak hozzátok, profikhoz.
Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest