- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thmsk
csendes tag
Igen, valahol olvastam, hogy sikerüt másnak is ezzel az igpu-val de meg nem mondom hol volt, sok fórumot, Redditet átnéztem.
Viszont elírtam mert nem Vega 3 van a gépembe hanem Vega 6.A jelenleg lényegen nem változtat, mert nem sikerült megcsinálnom és nem is akarom mókolni mert ahogy Te is írtad, már a végén jártok ennek az egész Hackintosh témának.
Egy próbát megért, nem low budget megoldást akartam kereseni csak felhasználni azt amivel jelenleg rendelkezem.
Viszont igazad van, a végén úgyis vennem kell egyet és annál is maradok.Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget! 😊
-
thmsk
csendes tag
Igazából régóta foglalkoztatott, hogy sikerül-e vagy egyáltalán megy-e a rendszer bármilyen formában a gépemen.
Egy párszor használtam Macet és nagyon szerettem a rendszert, nyilván más mint egy pc ezzel azért tisztába vagyok.
Szóval teszt volt, be is jöhetett volna, másnak is megy.
Megcsináltam újra a telepítőt egy másik módszerrel és most elindul a telepítő viszont megáll ezzel a hibával.
Amit leírtál boot args után sem töltött be, ugyanaz volt.
Most a helyzet annyi, hogy egy hibával szinte az elején leáll a telepítő ami a következő:
in memory panic stackshot succeeded ** bytes traced 4471 uncompressed 10272
Innen nem megy sehova, utána néztem és ilyen hibát nem találtam sehol.
Valamint észre vettem még akkor amikor a került tölti be:
Process name corresponding to current thread { 0xfffff9bbb6918c8 }: Unknown
Boot args: -v ncpi=0x3000 alcid=1A boot args-okat variáltam már mindenféle módon amiket találtam de ennyit sikerült csak elérnem vele, vagyis csak idáig jutottam.
-
thmsk
csendes tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok és segítséget szeretnék kérni Sonoma usb telepítővel kapcsolatban.
Láttam egy videót ahol egy HP 15-ös notebookra felment mindenféle gond nélkül a Sonoma ( EliteMacx86-os videó ).
Az, hogy mi működött rajta és mi nem azt nem tudjuk de a lényeg, hogy felment.
Az Ő videóját követve megcsináltam az EFI-s telepítőt Windows alatt viszont a nagy problémám az, hogy bootnál nem indul el a telepítő.
Bebootoltatom a pendriveot, ,be jön az Open Core Boot menu, rányomok elősször a reset NVRamra ( ahogy a videóban láttam ), után ismét boot, majd rányomok az EFI (external ) ( dmg )-re, bejön az Apple logó és ott megáll, újraindul és ugyanazt bedobja.
A gépemben egy Ryzen 3 3330u proci van.
Vega 3 kártya.Az tudom, hogy a wifi kártyám nem fog működni mert nem támogatott de majd wifi stickel megoldom ha működik minden.
Biztos, hogy én rontottam el a config fájlt és valami bagatel dolog lesz de nem jövök rá mi.
Ennyit tudok jelenleg elmondani a helyzetről, tudom, hogy Intel és csoport meg, hogy Ryzen proci de gondoltam megpróbálok segítséget kérni mert ha a telepítő jó akár fel is mehet rá a Sonoma.
Előre is köszönöm ha valaki segít nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest