- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thmsk
csendes tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok és segítséget szeretnék kérni Sonoma usb telepítővel kapcsolatban.
Láttam egy videót ahol egy HP 15-ös notebookra felment mindenféle gond nélkül a Sonoma ( EliteMacx86-os videó ).
Az, hogy mi működött rajta és mi nem azt nem tudjuk de a lényeg, hogy felment.
Az Ő videóját követve megcsináltam az EFI-s telepítőt Windows alatt viszont a nagy problémám az, hogy bootnál nem indul el a telepítő.
Bebootoltatom a pendriveot, ,be jön az Open Core Boot menu, rányomok elősször a reset NVRamra ( ahogy a videóban láttam ), után ismét boot, majd rányomok az EFI (external ) ( dmg )-re, bejön az Apple logó és ott megáll, újraindul és ugyanazt bedobja.
A gépemben egy Ryzen 3 3330u proci van.
Vega 3 kártya.Az tudom, hogy a wifi kártyám nem fog működni mert nem támogatott de majd wifi stickel megoldom ha működik minden.
Biztos, hogy én rontottam el a config fájlt és valami bagatel dolog lesz de nem jövök rá mi.
Ennyit tudok jelenleg elmondani a helyzetről, tudom, hogy Intel és csoport meg, hogy Ryzen proci de gondoltam megpróbálok segítséget kérni mert ha a telepítő jó akár fel is mehet rá a Sonoma.
Előre is köszönöm ha valaki segít nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest