- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Lehet egyszerűbb lett volna egy el capitan vmware-en futó osx alól nekiállni, nekem is így van. Na most azon letöltöm a Sierra-t, majd tonymacx86-os unibeast+multibeast párossal létrehozok egy rendes telepitést, amin próbálkozom összerakni a rendes clean usb telepítőt (ami jelenleg minden alkalommal panic-ot kap, de addig próbálgatom, amíg végre menni fog rendesen...).
Más:
Az létezik, hogy nem kell semmi dsdt-ssdt patch/drop ahhoz, hogy hibamentesen fusson az osx? (Jelenleg arra gyanakszom, hogy adott patch/ek elrontanak valamit, ami már úgy van, ahogy az osx szeretné, és azon döglik le az egész.) -
tlac
Topikgazda
ha a telepítőbe máshova nem nyúltál bele, akkor elég a clover mappát szerkeszteni
Speciel bedob egy matta fekete képet ami a lap valamiféle Loadere lenne. Analizálja a a gépre dugott cuccot és ezután írja hogy media failure. De a kis szemét olyan gyorsan lezavarja a dolgát hogy végig olvasni nincs időm.
vedd fel videóra, meg rakd fel youtube-ra
nem igazán tudom, hogy mit látszbár most látom, hogy ezen már túljutottál
-
tlac
Topikgazda
akár
de inkább az összefoglalót nézd át -
Smiley
addikt
Akkor jol megszolgalta az arat.
Minimum a yosemite... de hidd el, nagyon faszan ossze vannak rakva ezek a gepek, ezt az elmeny egyik pc-s gyarto se tudja visszaadni szerintem. En 6 eve hasznalom az i5-os macbook pro-t, amit a mai napig nem erzek kevesnek... Software-es teren, pedig szerintem a legjobban hasznalhato desktop rendszer, termeszetesen megvannak ennek is a nyugjei, de konnyu hozzaszokni. -
Smiley
addikt
Tehat ha jol ertem ugy akarsz megismerni egy a szamodra teljesen ismeretlen rendszert, hogy egy kb hulladek hardware-re valahogy feltakolod az OS X 8 evvel ezelotti verziojat... majd ez alapjan megitelni, hogy ennek a rendszernek a mai verzioja szamodra megfelelo-e. Ezt megprobalom leforditani windows-os nyelvre. Van egy regi p2 celeron gepem, amire szeretnem felrakni a win7-et, mert nem tudom eldonteni, hogy kell-e nekem majd az uj hardware-en a windows 10, mert meg nem soha nem lattam.
Szerintem irj egy listat, hogy mit szeretnel hasznalni, es menj el egy apple store-ba, ott biztosan segiteni fognak neked megismerni az OS X-et. Arrol nem is beszelve, hogy mekkora irto nagy szivas volt a snow leopard idejeben a hackintosh, meg megfelelo asztali hardware eseten is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged