-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
benyboy #16879 üzenetére
igen.
gondolom te is fényevő vagy.
ha mégsem akkor pénzből élsz,bejársz a munkahelyedre ledolgozod az óráidat aztán a pénzedből meg bevásárolsz.
Mi bsd/unix adminok,fejlesztők meg térdeljünk ingyen minden fórumos pistike elé.
a segitség is más meg driverek megirása portolása is más.
segiteni segitek bármi egyszerü dologban egyébként,ha nem hiszed olvass vissza párszáz kommentet.
-
gabo89
senior tag
válasz
benyboy #16766 üzenetére
Jó helyre telepítetted a ModUSB-t? Nekem működött. De akkor mindegy is.
A hang nálam is recseg, majd megnézem mivel lehet cserélni. Ha te cseréled, akkor töröld elötte a mostanit. VoodooHD néven van asszem'. Az Athlon II X2-esemen mindkét mag megy. Combo Update+Legacy kernel után nézd meg megy-e mind kettő.A kextekkel csak ovatosan, én felraktam egy másik hangot, de összeomlott töle az egész.
A sleepenabler működik nálam 10.6.8-on.QE/CI müködik?
-
gabo89
senior tag
válasz
benyboy #16758 üzenetére
Ne transmac-el tedd rá, hanem disk utilityvel, a meglévő OSX-en. Transmac-el nem megy, nem arra való.
Restore magyarul, az írás alján.Ha ez megvan, töltsd le a ModUSB-t, és telepítsd a snow leopard telepítő USB-re. Így nem kell CD-t használnod.
Nem tudtam megnézni, milyen verziószámú. De biztosan a legujabb, mivel más nincs fenn a Nawcom oldalán, ModCD se. -
gabo89
senior tag
válasz
benyboy #16736 üzenetére
Hát nem igérek semmit.
Amit én csináltam. A 10.6.0-át restore-oltam egy pendrive-ra. Ezt a modcd-t használtam. Kiirtam, bebootoltam róla. Kiválasztottam az USB-t, és felraktam. Customizálásnál a LAN-t és a Wifit belehet még pipálni, ha megfelelő. Minden mást bepipált maga. (Bár nekem a LAN lassu volt, a wifi meg nem volt megfelelő tipus hozzá.)
Szóval felraktam, boot HDD-ről. 10.6.8 Combo Update telepités, utána nem inditottam ujra még. Legacy kernel telepités, és utána restart. A sleepenabler-t még nem raktam fel. Lehet tönkrevágja az egészet, szóval azt a végén rakd fel.Ha nincs pendrive-od a restor-hoz, felrakhatod a HDD egyik particiójára. Mondjuk csinálsz előre egy rendszer particiot, és egy adat particiot. Az adat particiora felrakod ideiglenesen a Snow Leo telepitőjét. Én legalábbis igy csináltam most.
-
gabo89
senior tag
válasz
benyboy #16720 üzenetére
USB wifi adapterek. Vagy TL-WDN4800, ami működik airport extreme-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest