- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Motorola is Air mobillal készül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FefeeX #23879 üzenetére
Sziasztok.
Hátha tudtok segíteni, vagy elirányítani a megfelelő topikba.Adott egy Macbook 5,2, amin van egy legális Mac os x 10.5.8 verzió.
Na most ez már sok tekintetben nem támogatott, pl flash player 12, ami egyre több weblaphoz kell. A gép amúgy hibátlan, így netezni még bőven jó lenne.
Meg is találtam a neten, hogy frissíteni kéne 10.6 vagy újabbra és akkor megint minden happy lenne, ez belekerül 20$-ba.
Viszont látom közben, hogy a 10.8-as megint 20$-t kér frissítésért.
A kérdés az, hogy erre a gépre egyáltalán lehet-e és van-e értelme 10.8-at telepíteni és hogy ezt csak két lépcsőben lehet megtenni, vagy elég csak a 10.8-at megvenni, az is frissül 10.5.8-ról?
Vagy hagyjam a fenébe és erre a gépre elég a 10.6 is, azzal is támogatott minden új netes szabvány?Bocs a láma kérdésért, de a keresőt bújva, kb ez volt az egyetlen értelmes találat a témában, én pedig nem vagyok túl jártas mac os témában, ráadásul a kérdéses gép is messze van tőlem.
-
BluEyes
őstag
válasz
FefeeX #23879 üzenetére
Nem nehéz, mer megkértem a haveromat, hogy csináljon egy usb telepítőt nekem. De az ingyenes Maverics-ből is van vmware image, a vmware player is free, nem követek el semmi törvénytelent, ha ezeket letöltöm és használom, telepítőt gyártok. A Mav's-t pedig akár meg is vettem volna, de nem sikerült, mer ingyen van ugyi.
Ennyi szerintem. A régebbi verziókért talán prüszkölhetnek, azok nem ingyenesek. Kérdés, hogy kell-e apple gép a Mavericks használatához, és ha igen, akkor mi minősül apple gépnek. Kibelezett Mac másik kaszniba építve, apple kaszniban giga alaplap, ésatöbbi... áááá, ezt úgy baxná vissza egy bíróság, hogy csak úgy porol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest