- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
sp@rtan #10142 üzenetére
Lion-nál igen. Van egy parancssor, amivel meg lehet oldani...
sudo perl -pi -e 's|\x75\x30\x44\x89\xf8|\xeb\x30\x44\x89\xf8|;
s|\x75\x3d\x8b\x75\x08|\xeb\x3d\x8b\x75\x08|' /System/Library/Extensions/AppleRTC.kext/Contents/MacOS/AppleRTC
Utána:
sudo chown -R 0:0 /System/Library/Extensions
sudo chmod -R 755 /System/Library/Extensions -
ko9
addikt
válasz
sp@rtan #10083 üzenetére
Próbáld meg ezt a kextet berakni a /Extra/Extensions-ba, futtass egy Kext Utility-t, majd restart. Hátha.
-
ko9
addikt
válasz
sp@rtan #9808 üzenetére
Oké...
Akkor egy megjegyzés: Tegnap/tegnapelőtt elérte a Chameleon2.0 a végleges verziót. Ennek apropóján úton van az új Chimera... Tapsot neki... Az egész nem más mint egy Chameleon branch, amihez hozzácsaptak pár kextet, és berakták Chimera néven egy .pkg-be. Tonymacen herélés van szerintem csak, ilyen szempontokból az Insanelymac sokkal jobb, ott tényleg igazi új cuccokat készítenek, nem más tollával ékeskednek... És akkor is foglalkoznak veled, ha nem Intel procid van és nem Giga alaplapod
Elvileg az új 2.1-es branch támogatja az 5xxx szériás Radeonok Framebuffereit. Nem próbáltam, nem mindenkinek ment.
Mod: Milyen a haver gépe?
-
ko9
addikt
válasz
sp@rtan #9805 üzenetére
BIOSban van elvileg USB 2.0 Legacy Support vagy valami ilyesmi, azt On-ra és elvileg megy. Ha azt akarod hogy bekapcsoljon, akkor meg van egy olyasmi - fene se tudja, hogy mi a neve - Halt on Errors, vagy valami ilyesmi, ahol be lehet állítani, hogy milyen hibáknál álljon le a BIOS. Van olyan benne, hogy All, but keyboards, stb... Rakd No Errorsra.
DSDT-nél a BIOSverzió, alaplaprevízió, meg minden stimt?
Modra: Miért pont xMove? Miért update? Updateből tapasztalat szerint csak baj van
-
Máté94
addikt
válasz
sp@rtan #9788 üzenetére
Az küszködik a Framebuffer-el, mint a legtöbb Radeon. Más?
Pl. tony batmobil 5770-e se megy mindenkinek.
Nem akarok zsákba macskázni...De az a legnagyobb baj, hogy már abszolút nem játszom. De mi van, ha jön egy játék amivel játszanék, de én a Hackintosh kedvéért megvettem mondjuk az olcsóbb videokártyát, ami nem vinné.
Nehéz dönteni... bár 550 Ti-vel lehet kiegyeznék... Áhh...
-
ko9
addikt
válasz
sp@rtan #9543 üzenetére
Ez esetben az iBoot és a MultiBeast Useless... Mivel Liont csak Macen elkészített telepítőpendriveről lehet (még) telepíteni, amin általában van Bootloader (Chameleon), ezért nincs szükség iBootra.
A Multibeast meg nagyrészt "elavult" kexteket használ, a "System Utilites" rész nem működik jól Lionon, stb.
Még mindig ragaszkodsz hozzájuk? -
ko9
addikt
válasz
sp@rtan #9539 üzenetére
Ez tartalmaz alapból szükséges kexteket.
Az enyémet se írta (Fujitsu laptop) mégis azzal raktam fel. Válassz ki egy olyat, ami a legközelebbi a tiedhez, azzal csináld meg a pendriveot. A lész telepítőn menj bele a /Extra mappába, és töröld/cseréld ki a DSDT.aml-t. Innen mehet a telepítés vele
-
vidobali
aktív tag
válasz
sp@rtan #8776 üzenetére
Az xMove annyit csinál, hogy a snow leo particiódra letöltött Lion telepitőt bootolhatová teszi és amikor ujrainditasz, az instaler particióról bebootolja a liont, hogy telepiteni tudd a snow leora
nincs más megoldás, vagy ez vagy maradsz snow leo-n
szerk: vagy veszel egy mac-et
-
Máté94
addikt
válasz
sp@rtan #8767 üzenetére
Én csak azt akartam mondani, hogy amikor levágod a 8GB-os partíciót, az ugye Install után ugye ott marad, tehát elvileg igen, egy telepítő lesz. Csak azt utána nem lehet hozzáadni a Mac-es partícióhoz, hanem csak törölni és 8GB-val kevesebb lesz a merevlemezed, legalábbis én ezt vettem észre.
-
ko9
addikt
válasz
sp@rtan #8679 üzenetére
Majd kiderül...
Aki leszedte: System Profilerben nézzétek már meg a Buildszámot. Elvileg ugyanaz mint a GMMás: Nawcom egészségügyi problémái miatt egy időre kiszállt a OSX86 szférából. Elvileg befejezte a Project V0ltr0n rá vonatkozó részét... Viszont az AMD-s/Legacy kernel Lionhoz így kb elérhetetlen távolságba került
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest