- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Épp ezaz, hogy nincs egy gépre se tervezve
Semmit nem ad hozzá a gyári telepítőhöz. Ez pedig a probléma. Tapasztalat, hogy sokan elég régi FakeSMC-t meg ilyeneket használnak, amit ha nem frissítenek Lionosra, akkor KP lesz az első bootból.
A Kakewalk ebből a szempontból jó megoldás. Én azt csináltam, mikor Lion telepítés volt a cél, hogy Kakewalk-al megcsináltam egy pendriveot, randomra kiválasztottam egy alaplapot, miután felrakta a penre, kicseréltem a DSDT-t a sajátomra. Eredmény: Tökéletes telepítés, hibák és KP nélkül, ment minden elsőre. -
ko9
addikt
Amennyiben nincs Pendriveod, akkor ez a te barátod
-
ko9
addikt
Üdv!
Úgy vagyok vele, hogy fölös mindenféle mókolt DMG-vel küszködni. Kitudja mit hagytak ki belőle (véletlen vagy direkt stb). Ha te csinálod magadnak a telepítőt akkor legalább tudod mit csináltál, és kizárható a release-hiba.
Legjobb megoldás -szerintem- az lenne, ha azt a leírást követnéd, amit pár hsz-el feljebb linkeltem.
A géped meg nagyon is jó Lion futtatásra. -
ko9
addikt
Persze lehet.
De ha felrakod a CU-t, újraindítás ELŐTT mindenféleképpen futtass egy MultiBeastet (ne a legújabbat, azzal tapasztalatom szerint csak a gond van, 10.6.7-hez bőven elég a 3.7.2-es, az is fennvan TonyMac letöltési oldalán).
2 kérdés:
1. Miért Hackli, miért nem Retail?
2. Lion? -
-
ko9
addikt
Csak kéne csinálni egy ISO-s Lion telepitőt...
-
ko9
addikt
válasz
rooney8 #8921 üzenetére
Örülj neki, nekem behalt szerintem a VRAMom... Laptopban ez ép nem kellemes. Videómemóriát hsználó alkalmazásoknál (játékok pl) elég dúúrván texturahibázik. Most 10.6-os SnowLeo van fenn, azon ugyanez a progi csak nagyobb helyszínváltás után fagy ki videóhibával (szétesik az egész kép). Kész anyagi csőd nekem ez a hónap
-
ko9
addikt
válasz
rooney8 #8913 üzenetére
Lion telepítőt elkészíted úgy, mint ahogy Tony írta. Este feltöltök egy kextcsomagot, elmondom akkor mit csinálj vele.
Ugyanezzel szívtam, mert a laptopomon a bill meg a tapipad PS2-es csatlakozású, nekem is mindig sírt a Lion, de laptopba ugye nem olyan egyszerű billt cserélni, ezért megoldottam.
Megyek vissza melóba, jövök 1-2 óra és felrakom...U.i.: Én is szerettem volna anno egy olyan billt... Megvettem, használtam 2 napig, azóta a sarokban fekszik, ahova dobtam... Ritka egy sz@r rajta gépelni...
-
ko9
addikt
válasz
peet beat #8783 üzenetére
Az a baj, hogy Phyton alapú az egész... Könnyen lehetne bővíteni szerintem, csak nem értek a Phytonhoz...
Viszont... Lehet jó lenne egy telepítőrendszer létrehozása... Így végiggondolva nem is lenne bonyolult, csak testerek kellenének hozzá... Meg még egy ember, aki esetleg segítene a dologban. Valaki esetleg? A cél egy Windowsról is elkészíthető telepítőpendrive lenne Lion telepítéshez. Erre van ugyanis talán a legnagyobb szükség. -
ko9
addikt
Van egy ígéretes projekt, Kakewalk. Ez most az első elvileg működő cumó LionHackli telepítéshez.
Más: Tegnap az Apple megváltoztatta az AppStore-os Lion Buildszámát. Mostmár ugyanaz mint a GM-é
-
ko9
addikt
Na most volt időm, ezért darabjaira szedtem az xMove-ot... Háát azért Tonytól többet vártam... Semmi mást nem csinál, csak a Packages mappát és a mach_kernelt másolja át... Ennyi... Azt hittem valami módosított új kextek, vagy valami, de semmi... 2perc alatt összedobok egy ilyet.
És ez lett várva, mint a megváltó -
ko9
addikt
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
Nincs igazam... Épp tesztel.
Máté: Egyre gondoltunk
-
ko9
addikt
Szerintem Tony nem mára várta a Liont, és elvan maradva a first-day xMove+MultiBeast-tel
-
ko9
addikt
válasz
sp@rtan #8679 üzenetére
Majd kiderül...
Aki leszedte: System Profilerben nézzétek már meg a Buildszámot. Elvileg ugyanaz mint a GMMás: Nawcom egészségügyi problémái miatt egy időre kiszállt a OSX86 szférából. Elvileg befejezte a Project V0ltr0n rá vonatkozó részét... Viszont az AMD-s/Legacy kernel Lionhoz így kb elérhetetlen távolságba került
-
ko9
addikt
Háát csak ma fog jönni
Kíváncsi vagyok hanyas lesz a buildszáma .
-
ko9
addikt
Rendben, mert kérdeztem egy nagy koponyát (Andy-t), és azt mondta annak a 3 kextnek amit küldtem, annak mennie kell. Annyit kellene megpróbálni, hogy manuálisan törölni a Kextcache-t mert a Kext Utility nem mindig csinálja meg...
De várjuk meg mostmár szerintem is TonyMac új iBootját, meg a Project V0ltr0nt is. Navcom-ék nagyon hallgatnak, biztos készülnek valamire -
ko9
addikt
válasz
Carasc0 #8626 üzenetére
Ezt ajánlom: myHack Installer
Egy tipp: Rakd fel az említett "működő" 10.5.6-ot, és nekitudsz kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest