Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet beat
csendes tag
Tökéletesen igazad van. Ez az egész, annyira egyszerű, mint egy pohár szörp. Valójában semmi különöset nem csinál, mint autómatizál egy csomó folyamatot, ami a telepítéshez szükséges. Kexteket másol, elkészíti a telepítőt.
Feltételezem a készítők, leginkább Gigabyte lapokon tudták tesztelni, ezért az egyhangú arzenál.
Nekem van egy P5K lapom, szívesen tesztelek egy hasonló kezdeményezést
Ami megdöbbentő, hogy az ilyen "one clikk" megoldásoknak már két éve sem lett volna semmi akadályuk, én mégis akkor napok alatt tudtam csak nagy erőfeszítések árán, felkapalálni a leo-t.
Ma már minden adott. Megfelelő boot loaderek, DSDT-k.Egy win alatt futtatott programon belül, csak kiválasztanád listáról a lapod, a VGA-d és a program elkészíteni a megfelelő install-t. Update segítségével pedig folyamatosan lehetne az új modellekhez megfelelő kexteket és DSDT-t beletenni.
100% os működést nem garantálhatnak ezek a megoldások, de messze egyszerűbb, mint a jelenlegi foltozgatós, kalapálós módszer.Sajnos a programozásához én kevés vagyok, php-ben tudok segíteni, ha lapra van szüksége a projektnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Arc Raiders
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

tlac