- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
odessa32
tag
Sziasztok.
Nem kell valakinek egy Inter-tech HTPC 2008v ház távirányitoval???
Ingyen vihetö. -
odessa32
tag
Sziasztok.
Ma ismét nekiáltam, hogy csinálok egy unibeast-es telepitöt.
El is indult de nem halad, hátralévö idönek már 4 orát ir.
Mit ronthattam el?? -
odessa32
tag
Sziasztok. Milyen belsö wifi kártyát ismer fel az osx airportnak???
Lenne tippetek??? -
odessa32
tag
válasz
st6rbuck #14043 üzenetére
Hello.
Igaz nekem 887 es a hangkártyám de ugyanigy küzdöttem.
Elösször ugy indult el mikor az apple hda rollbacket elsö körben telepitettem a sys. util.-lel a multibeastben majd a az rtl es telepitöt csak utánna. Na másodjára már igy sem indult el, s akkor a woodooHda-t probáltam ki na az elinditotta. -
odessa32
tag
Huh ugy látom rosszul ajánlottam fel. Bocs mindenkitöl de a Bp és a gyorsaság döntött s már odaigértem valakinek.(Ragnar95).
-
odessa32
tag
Egyébbként az én gépem elado.
Egy Inter-Tech HTPC-2008-V házban távirányitoval. -
odessa32
tag
Komolyan. Ausztriában vagyok, Pestre el tudom küldeni. Tényleg a szeméttelepröl hoztam, mit kérjek érte???
-
odessa32
tag
Hmm beszéljétek meg kinek kell jobban. Azt elárulom van az elején egy karc(ráraktak egy másik pc-t a szeméttelepen) de a táp teljessen portalan, a winyotarto csavarok meg müa. sin bontatlan csomagolásban van.
-
odessa32
tag
Ha valaki gondolkodik custom miniben s kellene egy Thermaltake VL52021N2E ház neki.
Szivessen odaajándékoznám. -
odessa32
tag
Ma találtam a szemétdombon
egy uj thermaltake talán itx vagy mItx házat(hogy mit ki nem dobnak az emberek:. Gondoltam jo lesz custom mac minihez ha már annyira mondtátok. Hát a vga-m 5770 eleve dupla széles s be se férne a házba.
Marad a mac mini. -
odessa32
tag
De most rakta fel a chimerát szegény.
Hogy lehetne megoldani, hogy teljessen magyar legyen a Lion???
Az elözö amit használtam az a bootolhato lion abban ha kiszedtem a telepités elött minden egyéb nyelvet akkor szép magyar volt minden. De iAtkos L1-nél ezt nem találtam meg.
L2 miben más???
Ha van egy win7 külön telepitve ide winyora akkor azt ha most rádugnám müködne szerinted???
Mekkora egy átlagos tojás???? -
odessa32
tag
válasz
BogyóBP #13793 üzenetére
Elvileg ha letöltesz ki is irja hova fogja rakni, ien azt a finderrel kell megkeresni az kb olyan mint a win intézö. Dock problémát nem igazán értem. Ha beállitod, hogy automatikusan eltünjön s kinagyitod a safarit lenyilik a képernyö aljáig(legalábbis nálam) Probálj meg egy operát böngüszönek. Videolejátszonak a Movistot javaslom. Egyszerü s javarészt kezel mindent bár a formátumokat érdemes hozzárendelni elösször. @ a Q betünél ha a többi nem jo akkor nincs jol beállitva.
-
odessa32
tag
S miért csak félig magyar az L1???
-
odessa32
tag
Az L2 miben más tudja valaki???
-
odessa32
tag
Szinte hihetetlen de iAtkos L1-el elsöre fut minden.
-
odessa32
tag
Szerintetek egy iatkos L1 el érdemes probálkoznom???
-
odessa32
tag
Tegnap lehalt a Lionom
Kb agusztus ota ment,
Most wint raktam fel. Katasztrofa
De valamiért nem megy fel a lion amit eddig használtam.
Vicces de miután kiválasztottam a telepitési nyelvet s elindul s hibaüzivel elszáll.
Na jo annyira nem is vicces. -
odessa32
tag
Sziasztok.
Lion az scsi merevlemezzel eloldogul??? -
odessa32
tag
Sziasztok.
Hála az itt lévö segitökész embereknek nyár ota fent van a Lion s nagyon elégedett vagyok vele.
Kihivás volt felrakni de most, hogy tökéletessen fut uj kihivást kelett keresnem, meg is találtam egy macmini személyében. Most azt fogok venni, ezt meg eladom.
Szoval mégegyszer millio köszönet mindenki fáradozásáért. -
odessa32
tag
Sziasztok. Tudom, hog nem itt kellene feltenni a kérdést de fogalmam sincs hol lenne jo.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy G3 as hp proliant ml 330 ban milyen foglalatu a proci??? -
odessa32
tag
Sziasztok.
Bocs az off-ért.
Movistot használok video lejátszásra. Hogy tehetném azt alapértelmezett lejátszonak???
Régebben volt fent egy fusionos win7 s még mindig annak a media playerét akarja használni ill az az alaértelmezett vagy a quick time player. Pedig már mindkettöt leszedtem a gépröl. -
odessa32
tag
Sziasztok. Belkin f5d8053 as usb wifi antennatbe lehet inditani lionon?
-
odessa32
tag
Sziasztok. Tud valaki valamilyen tv tuner kártyát ajánlani ami megy lionnal? S valamilyen távirányito programot tud valaki?
-
odessa32
tag
válasz
#01993216 #12145 üzenetére
Én is igy tudom de bizom benne megcáfolnak
Vagy azon gondolkodom vegyek-e egy mac prot vagy minit esetleg épitsek egy uj gépet.
Igazábol jo a mostani is csak kicsinyiteni kellene, Akkor meg mini vagy valami épitett pici gép.
S ha lenne amd lehetöség akkor egy 8 magos gép lenne. -
odessa32
tag
Sziasztok. Bár érzem mi lesz a válasz de amd-re van már lion lehetöség????
-
odessa32
tag
Kedves kommy östagtol szeretném kérdezni, hogy mi van az iphoneclub.hu-val???
Nálam nem müködik.
Karbantartás???? -
odessa32
tag
Valaki meg tudná mondani valaki, hogy milyen wifi kártyát ismerne fel a rendszer airport kártyaként??
-
odessa32
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest