- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!  
 Tartalomjegyzék: 
 1. Előkészületek
 2. macOS telepítő USB létrehozása
 3. Clover telepítése
 4. macOS telepítése
 5. Telepítés utáni tennivalók
 6. Támogatott Grafikus processzorok
 7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
 8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
 9. Hasznos linkek
 10. Hasznos alkalmazások
 11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
 12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rii nagyúr válasz  Dawid94

üzenetére Dawid94

üzenetéreegyedül ő volt aki erőszakot alkalmazott itt .... verbálisan .... csak a postok jellege miatt azok törlésre kerültek ... el lehet képzelni, milyen "kedves" hangnemben íródtak ... már közel egy éve megy ez az alázó "játék" ... remélem most már vége lesz ... ha nem segít többet, sajnálni fogom ... de nem terrorizálhat senkit sem, csak mert a válasz reményében a másik azt elviseli ...... mindegy  jobb szeretnék én is a hackintoskról olvasgatni itt, és semmi kedvem nekem se megmondó embert játszani jobb szeretnék én is a hackintoskról olvasgatni itt, és semmi kedvem nekem se megmondó embert játszani 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

jobb szeretnék én is a hackintoskról olvasgatni itt, és semmi kedvem nekem se megmondó embert játszani
 jobb szeretnék én is a hackintoskról olvasgatni itt, és semmi kedvem nekem se megmondó embert játszani  tlac
 tlac