Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Nem rosszindulatú a kérdésem, nem akarok senkit megbántani, de felraktam virtuálisban a ML-t és számomra elég érdekes volt..
Feltettem, használtam kicsit és nekem az volt az érzésem, hogy semmivel sem különb egy linuxnál Hacintoshként. Szóval igen, iMac, MAcbook, stb. termékek esetében nagyon jó, de semmi különlegeset nem látok PC-n.
A kérdésem csak az lenne és tényleg nem rosszindulatból jöttem, hogy szerintetek miben jobb egy Hackintosh, mint egy mai "modern" linux PC?? Kinézetet leszámítva, mert azt mindenki maga dönti el, hogy neki mi a szép. A programok többsége, ami megvan Os X-re, az van linuxra is. Legalábbis, amiket én használok az minden. Sajnos mire felszenvedek egy Mac Os-t a Lenovo laposomra (lehet,kisebb hibákkal, de lehet) addigra lehet elmegy a kedvem az egésztől, szóval mielőtt nekiállnék tudtok segíteni abban, hogy miben érné meg ezt használni egy Linux helyett? Stabilabb, gyorsabb,jobb, vagy ez is csak ízlés kérdése?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- CORSAIR K100 AIR
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest