Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AdamP900

tag

válasz #92942848 #17260 üzenetére

Csak azt vedd figyelembe, hogy ezen a fórumon sok olyan ember van (én is azok közé tartozom) aki nem tud magának megírni egy kextet, ezért rá van szorulva az olyanokra mint tonymacx és társai. Köszönöm a nép nevében, hogy léteznek olyan emberek akik szabadidejüket arra áldozzák, hogy kexteket irkálnak és közkincsé teszik azt olyanoknak, mint én.

Szerinted honnan a nyavajából kellene tudnom, hogy milyen kextet miből módosítsak olyanra, amit majd használni is tudok mikor még azt se láttam, hogy néz ki a forráskód és milyen szakszavak vannak.

Ha csak olyan emberek lennének itt a fórumon mint Te, hogy dicsekszik azzal, hogy megtud magának írni kextet, de másnak baszik segíteni, akkor nem igen lenne itt még ennyi érdeklődő sem. Viszont az ilyen negatív hozzászólásokkal csak lelombozzák a próbálkozó embert.

ON

Többieknek, hátha tud valaki valamit mondani erre:

Az miért van, hogy OSX restart után a BIOS visszaáll alapra? Nincs tuningolva a gép! Annyi van átállítva rajta, hogy a HDD -t AHCI -ba kezelje és a Full Screen LOGO ki van kapcsolva. Amúgy full alap az egész. Ennek ellenére újraindításkor még is visszaáll a BIOS alapra.

Új hozzászólás Aktív témák