Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    Az utóbbi időben 2 fórumot olvasgatok nagy lendülettel itt a PH-n. Ezt és egy telefonost. Mindkét fórumon ugyanaz a hangulat. Tudjuk ezt be a hőségnek.
    Amúgy teljesen igaz, hogy sok helyről lehet összeszedni info morzsákat.
    Sőt, itt is remek remek eredményt ad a kereső.

    Más:
    Bár sikerült az Asus K53SV (i7 2630QM, 8GB RAM, GT540 1GB, 500GB HDD, 96DB SSD) laptopomon az optimus-os VGA és kártyaolvasó kivételével mindent nagyon szuperre belőni Lion alatt, mégis meg kell válnom a rendszertől. Sajnos csak 1366x768-as felbontása van a kijelzőmnek és ezen zavaróan rosszul mossa el a szövegeket az OS X. Ahogy olvasgattam a neten, ennek csak a fokozatait lehet variálni, a technikáját nem. Ergó kis felbontáson mindig csúnya (szerintem) lesz. Két megoldást látok:

    1. Veszek egy Macbook Pro-t (ha nem lesz ennyire meleg veszek is egy lottószelvényt gyorsan :) )

    2. Egy nagyobb felbontású, remélhetőleg továbbra is 15' kijelzőméret körüli notebookot vásárolok

    Egyelőre a második pont tűnik valószínűnek. Itt szeretném kérni a segítségeteket.
    Azt már tudom, hogy a választásnál az Optimus VGA felejtős. Melyik az a diszkrét mobil VGA, ami támogatott v. tökéletesen megoldható a használata? Illetve tudtok-e esetleg olyan komponensről, amin kizáró lehet még? Ugyanis ezek alapján szeretnék rendelni majd gépet és várhatóan 1.5-2 évig használnám. Az új i7 generáció (nem jut az eszembe a neve) gondolom támogatott.

    Ja, majdnem elfelejtettem. Firewire-t életre kelteni mennyire macerás dolog? Ugyanis az nagyon hiányzik pár régi video-s cucchoz a mostani gépről és jó volna, ha az új gépen lenne.

    Köszönöm előre is, ha valaki tud ebben segíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák