Hirdetés
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamP900
tag
válasz
Phantomhive #16128 üzenetére
Nyilván ebbe igazad van. Jövőhéten lesz meg a szakmám (legalább is remélem
), aztán valami meló hely után nézhetek én is. Egyelőre annyi előnyöm van másokkal szemben így huszonéves létemre, hogy nincs még család. Gyakorlatilag azt a pénzt amit megkeresek magamra költhetem majd (nyilván még a szüleimmel lakom addig be kell adnom X összeget a közösbe). Szóval remélem viszonylag ügyesen összejön az a pénz amiből egy MB Pro vagy Air kijön.
Laptopnál szerintem ez magától értetődőnek kell legyen, hogy ágyba nem használom, vagy ha igen, akkor nem órákon át, hogy hagy szívja meg magát jó sok porral, hogy aztán megdögöljön. Azért az esetek nagytöbbségében vigyázok a cuccaimra, főleg az ilyenekre.
Mivel ezek az ún. unibody házak vannak, így csak ez a takaríttatós módszer marad. Gondolom nem kerül ez azért olyan sokba. Egy évbe egyszer lehet kibírja az ember.
Én örülnék a legjobban ha már ott tartanék, hogy egy valamilyen MB Pro / Air lenne nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest