- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
TrollBalint #136 üzenetére
jah
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
TrollBalint #134 üzenetére
De, valóban copy paste-et használtam. Elég érdekes. Főleg, hogy miután rányomtam a mod-ra, akkor normálisan jelent meg a szöveg. Le is okéztam, a fórumon viszont ugyanúgy megmaradtak a nagy szóközök. Na mind1, nem olyan nagy tragédia.
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
TrollBalint #132 üzenetére
Stuart J. Russel-Peter Norvig: Mesterséges intelligencia modern megközelítésben
szerk.: Miért hagyott ilyen nagy space-eket a szavak között???
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
válasz
TrollBalint #130 üzenetére
Akkor jó témát választottatok, gratulálok.
Ha programot akartok írni, meg egyébként is ajánlom azt a könyet, amit már pár hsz-szel ezelőtt leírtam.
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
TrollBalint #127 üzenetére
Akkor sok sikert.
Egyébként hol tanulsz, hogy ilyen szakdogákat kell írnod?
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
TrollBalint #121 üzenetére
Mi? Te fejleszted a Deep Blue II-t?
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
TrollBalint #119 üzenetére
Senki sem tekinti MI-nek az adatbázisos dolgot. Egyszerűen a sakkprogramok így működnek (a legtöbb). A Deep Blue is...
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
TrollBalint #110 üzenetére
Igen, alapvetően ezek a kétszemélyes játékok (sakk, amőba, go, stb.) a minimax keresési algoritmusra épülnek, amit szűkítenek egy alfa-béta nyeséssel. Ha nem szűkítenék, akkor a szimpla minimax egy átlagos számítógépen csak a kb. 5-ös mélységi szintet érné el a keresésnél, tehát egy kicsit rutinosabb sakkozó lazán elkenné a száját. Ezért kell a nyesés. Csakhogy! Ezek a programok a végjátékokban már általában nem a minimaxot használják, hanem egyszerűen azt a kib@szott nagy adatbázisukat, amiben már szinte az összes lehetséges kimenet benne van. A gépnek nincs más dolga, mint kiválasztani a megfelelő lépést az adatbázisból.
-
yksz
aktív tag
válasz
TrollBalint #97 üzenetére
No látod az MI-re jó példa a játékokban a botok. Bizonyos szituációkat, amik a játékban elofordulnak hihetetlenul jól kezelnek egyes játékokban. De ha már azt mondanád neki, hogy ugorj a kútba, pedig a pályán nincs is kút, akkor meghulyul szegénykém és lefagy, error stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest