- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
yksz
aktív tag
válasz
TrollBalint #97 üzenetére
No látod az MI-re jó példa a játékokban a botok. Bizonyos szituációkat, amik a játékban elofordulnak hihetetlenul jól kezelnek egyes játékokban. De ha már azt mondanád neki, hogy ugorj a kútba, pedig a pályán nincs is kút, akkor meghulyul szegénykém és lefagy, error stb stb...
-
yksz
aktív tag
Szeirntem meg van, de a béka hátsó része alatt
Egyébként a pénz az nem is annyira kérdés, mert amennyit ér majd, azért minden pénzt megér mindenkinek, így szerintem az USA simán belolne pár milliárdot
Tehát szvsz fejlesztot nehezebb lesz találni, mint a kello pénzt osszeszedni. Mi ezeknek a konyveknek a neve? el´g eloszor csak egy, amit úgy a legérdemesebb elolvasni, majd utána tobbit
[Szerkesztve] -
yksz
aktív tag
Ezekrol a tanulós, sakkozós és egyéb programokról én még eddig nem is tudtam. Nem tudnátok az egyiket belinkelni?
-
yksz
aktív tag
Ne úgy nézzuk/kozelítsunk az MI-hez, hogy egy programozó ír egy programot, ami minden szituációra reagál valahogy, mert az még csak egy sima program lesz, ami ''bemutatja'' hogyan reagálna bizonyos szituációkra az illeto, aki megírta, vagy legalábbis hogy gondolja, hogy kéne reagálni. Inkább úgy, hogy van egy bizonyos szituáció és annak ismeretében a program dont sok lehetoség kozul, hogy melyik a legjobb és ezt teljesen magától teszi/tenné és nem aszerint, hogy hogyan írta meg ezt a programozó. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha képes a tanulásra és azt sem úgy ahogy megírták, hogy ha kap egy inputot, hogy off, akkor o azt már fogja használni a dontésben, hanem teljesen magától tanul, amit akar azt megtanulj, amit nem azt nem és ezket használná fel. Egyszóval onállósítani kéne semilyen elore betáplált akció/reakció nélkul.
-
yksz
aktív tag
Én már belegondoltam és ez volt az egyik ok, amiért nyitottam ezt a topicot. De valaki egy pár hsz-szel feljebb jól mondta, hogy amíg mi alkotjuk oket, nem ok onmagukat, addig mi irányítjuk oket, persze lehet egy elvetemult osama bin láda csemete, akinek éppen az a célja, hogy pusztítani mindent, akkor o már simán tud majd csinálni egy olyat, aki nem veszi figyelembe a szabályokat, amiket mi emberek megalkottunk, hogy a robotok ne pusztítsanak és úgy alkottuk meg oket, hogy ezeket betartsák. De az elobb említett csemete(mint a mai világban a kulonbozo hackerek) csinál egyet, ami nem tartja, vagy nincs kotelezve, hogy betartsa a szabályokat, az elszabadul elkezdi tomegesen másolni magát és... jujj inkább abbahagyom az elmélkedést, mert megijedek és még a végén kárt teszek magamban
-
yksz
aktív tag
Egy másik kérdés: Mi lesz akkor, ha lesz MI, olyan mint az emberé, vagy pedig jobb és hogy ez onmagában elég-e ahhoz, hogy egy teljesen onálló dolog legyen, vagy még ott a másik dolog: A szabad akarat, hogy szabadon dont semmilyen elore megírt funkció, vagy inkább feltétel nélkul, hogy a meleg, vagy a hideg teát issza-e meg stb...
-
yksz
aktív tag
Az én véleményem az, hogy van MI, csak szabad akaratuk nincsen. Legjobben egy autista emberhez tudnám hasonlítani, aki ha tud valamit, hogy hogy kell megcsinálni, akkor azt olyan gyorsan megcsinálja, ahogy csak bírja(hardverfuggo), de nagyon nehéz neki megmagyarázni dolgokat annak ellenér, hogy rengeteg nyelven beszél(c++, delphi, pithon, JAVA, php...)és intelligenciája pedig van, de a béka hátsó része alatt jócskán, tehát ilyen 0.5IQ szint. Csak szabad akarata nincs és vélményem szerint addig jó míg ez nincs, mert aztán lehet, hogy a rossz utat választja apró kis robotocskánk, aki képes a tanulásra, felfejleszti magát és...
-
yksz
aktív tag
Majd egy pár hsz után elmondom én is a véleményem, de nem akarom befolyásolni egy kicsit sem az elso hozzászólókat. Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a mostani MI-rol, szerintetek létezik-e, vagy inkább annak nevezheto-e, ha nem, akkor hogyan neveznétek és miért, hogyan jellemeznétek és mit gondoltok mi lenne, ha kész lenne a tokéletes(ugyanolyan mint az emberé) MI?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest