Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
El. Angolos szakdogámhoz, arról, hogy hogyan ábrázolják a fekete, az ázsiai és a latino karaktereket a sorozatban
mod: a francba... Dylen voltam.
-
Lortech
addikt
Tehát szerinted ha 60 fps egy film, akkor fele addig tart és kétszer olyan gyorsan megy az idő a filmben, mint ugyanaz a film 30fps-ben . Hát ok, meggyőztél.
FPS nem SPF.. gondolkozz egy picit. Hasonlítsd össze ugyanannak a filmnek az eltérő fps-hez tartozó időcímkés feliratait. Vagy csinálj egy frame rate _transzformációt_ (nem avi header átírást) mondjuk felére vagy duplájára, és láss "csodát", hogy a lejátszási idő állandó lesz, hang sáv hossza állandó lesz, a hang és kép szinkronban lesz. Dehát ez triviális. -
Lortech
addikt
Csakhát az FPS-nek semmi köze ahhoz, hogy milyen gyors egy film (értsd: hosszú, időben, nem a megjelenítési gyorsaság). Ez már a definícióból adódik, mivel az állandó, egységnyi idő alatti képkockák számát jelenti. Filmeknél az idő mindig állandó, az hogy hány fps-t jelenítesz meg egységnyi idő alatt, az ettől független. Hang hossza is nyilván állandó, mivel ezzel nem lehet úgy trükközni mint képnél.
Ahhoz tudnám hasonlítani, hogy attól, hogy 300 fps-t produkál a videokártyád, nem lesznek gyorsabbak a történések a játékban, mintha 50fps-sel játszanál. (bugos játékoktól eltekintve)
(Lortech voltam. )
-
Lortech
addikt
Szerintem csak annak van baja a szinkronnal, aki nem látta eredetiben. Én az első két részt tv-n néztem és teljesen jó volt. Ma persze már nem vmi kellemes élmény. Csináltam olyat, hogy mikor a tv-n ment a rész, azt lenémítottam és bekapcsoltam hozzá az eredeti részt a gépen, és aztán elkezdtett csúszni a hang, egyik lassabb volt...
Talán a tv-s változat, de már nem emlékszem pontosan.
hoppá, bocs, Dylen voltam
Némánoda, itt szóltam hozzá! - Lortech
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest