- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Mobil kamerával hogyan kellene ellenőrizni? Nem ismerem ezt a módszert.
Néztem közben én is merről lehet rendelni, de a mindenféle olcsó kínaiban nem bízom mert ahogy olvasom a véleményeket, vagy működik a legtöbb vagy nem, ráadásul hetekig kell rá várni.
Amazonon találtam európai raktáron gyárit, ott is 25 euró. Tényleg jó drága, meglepődnék hagy az anyagköltsége 500 forintnál többe lenne a gyártásnak. De azt hiszem mégiscsak ez lesz rendelve. Jófogáson most nincs sajnos. -
Tudom a méretet, meg elméletben az M6x1 vagy 10-es a váltó csavarja, de nem jó. 1,5 menetet megy be majd megáll a csavar. Eröltetni meg nem akarom... Szóval hiába vettem nem jó.
Más, ha bekapcsolódik a rendszer akkor egy pici pukkanás van nektek? Mintha valamelyik szatelitből jönne. Az erősitő mikor bekapcsol. Csak akkor van. Meg mintha kiakpcsolásnál is van. Most a jack dugókkal van bedugva. De optikán is van pukkanó hang. -
onedroid
csendes tag
Köszönöm a válaszod, de idő közben felkerültek a helyükre. Kb. két méteres magasságban volt szabad hely a szateliteknek a mély szekció maradt a földön, keményfa kockákon, hogy ne nagyon brummogjon. Ettől, hogy elég nagy távolságba kerültek egymastól (mély, magas), kissé "szétesik" az öszkép, de még így is bőven hallgatható a kapott hang. A szoba akusztika se nekünk kedvez (vannak részek ahol búgós kissé), de a Hardverapróról 70 ezer Forintért, ujjonan, 1 év garival még így is bőven megérte.
-
Freezee
senior tag
Analogon bementen a hangkártyádtól kapott jelet nem módosítja csak ha te belenyúlsz utólag a control pod-on hogy 3d, 4.1, 2.1. Ha nem világít egyik sem akkor nem piszkál bele z906. Függ mondjuk attól is hogy a hangkártyád mit módosít és jól modosít-e, illetve jól kötötted-e be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged