- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
-
Leigazoka
tag
-
Leigazoka
tag
Az alaplapi hangkártya szoftverrel kell vacilálni ... ott kell megnézni a beállításokat a digitális hang átalakításra vonatkozólag.
Másik lehet van optikai az alaplapon , de a szoftvere képes a dolby digital live - leképezésére ?
Az alaplapi szoftvert tanulmányozd , mijen : realtek mert jobb alaplapokon van THX szoftver , Xfi pl -
dgabor19
csendes tag
Én is optikával használom a hangfalat, X-Fi 5.1-el és nem rég jöttem rá, hogy ha elkezdesz játszani egy olyan filmet, aminél ég a decode led, akkor a level gombot nyomogatva be tudod állítani hogy a mélynyomó, a center és ami neked kell, a hátsó szatelitek milyen erősítést kapjanak. Én kicsit feljebb állítottam a gyári értékeknél...
-
saril
senior tag
elsőnek megcsináltam egy szatelitetet összeraktam és megkopogtattam minden oldalról majd megkopogtattam a gyárit és azt tapasztaltam hogy eltünt az "üres doboz" műanyag hang
még most hallgatom (mivel most csináltam meg mindet pár perce) szóval komolyat még nem tudok mondani a fent említetten kívül, de majd beszámolok!mod: a lényeg egyszer majd a sub-ot is kibélelem
azt is dokumentálom majd nektek
-
-
APC ADAM
tag
Én is így vettem de nem akartam lecserélni a szettet (Z-5500-ám van)csak mivel rendeltem 1 MX5500át és 3 hét után kitalálták h nincsen
ezért kaptam 1 50% kupont amivel ezt vettem meg így 53K-ra jött ki nekem, de el is adtam.
Nekem külsőre nem tetszik ez a szett, de aki megvette ő a Z5500áját váltotta vele és szerinte ez szebben szól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest