- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_calogero
tag
Én alaplapi kártyát használok. A Mediasource csak Creative kártyákkal megy, nem?
Egyébként nem a gépre van kötve az S750, de azt írtam korábban!
Zenét 70%-ban pedig az NW-HD5-ön hallgatok utazáskor, az meg messze viszi a pálmát minőségben. Egy iPod tulaj haveromnak megmutattam pár hónapja, és alig tudtam kicibálni a kezeiből! Én is belekóstóltam az iPodba, és nem lepődtem meg a reakcióján! Jelentősen gyengébben teljesített a kis fehér jószág!
De egy szava sem lehet, fél liter kólával nyerte a kütyüt az egyik kupakos nyereményjátékkal.
Az problémás 5500-asokat javították/cserélték már a pórul járt tulajoknak? -
ati2
őstag
DSP = Digital Sound Processor, gyakorlatilag a hangkép összetettségét változtatja meg pl a Z-5500-ban is a Movie/Muisc effektet is egy DSP csinálja, csak az még 5.1-re is szétdobja a stereo jelet.
A Winamp-hoz, szabadon letölthető mindenfajta DSP (www.winamp.com->plugins->dsp vagy output). Pl a jobbak: Dee, Wow, PowerFX Sound Enhancer, ATSurround Processor stb.
Egyébként a winamp mintha jobban szólna wave-out -on mint a direct sound -on, de lehet hogy csak érzéki csalódás...
Az EAX/EQU/effekt/audio cleanup/cristalyzer -t is egy DSP csinálja, csak az fixen be van égetve az Audigy chipbe. Szoftveresen is meg lehet ugyanzeket csinálni, csak az jobban fogja a procit.
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Itt megtalálod, le lehet tölteni, freeware software (1.96-os a legújabb változata bár ez van kb neki már 2 éve, nem tom mért nem akarják fejleszteni), semmiféle korlátozás vagy b@szogatás hogy regisztráld, magyar, egyszer megkérdezi hogy akarsz e regisztrálni és kész.
Össz vissz 3 mega és szerintem írdatlan jól is néz ki. Jobban mint bármilyen player akármilyen skinnel. Azt nem is mondom hogy olyan skineket lehet letölteni hozzá hogy huh.....
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Amiről itt szó van az nem a Bass Boost. Ez a Boost a teljes hangerőt képes még tovább növelni!
#1306: Nem a hangterjedés tulajdonságairól volt szó, hanem pusztán arról, hogy bizonyos hullámhossz feletti mélyek esetén nem érzékeled pontosan a forrást.
Szerintem ajani182 is erre célzott.
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Eleve a softwarekben kell max-ra állítani a hangerőt, és úgy hardwaresen növelni a hangerőt...ez alap...! Voltak sokan akik nem így tettek..páraknak a hangfal bánta
Boost arra jó, hogy az elvileg alacsony db-jű számokat is normális hangerőn meg lehessen szólitani! Sztem egy baromság...boost módban iszonyat nagy a fehérzaj is...hangfalaknak se jót!Főleg ha olyan forrást hallgat valaki, ami amúgy is tisztes db-vel rendelkezik!Akkor már torzítani fog rendesen.. De minenkinek szive joga mit csinál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged