- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
-
Riddick77
tag
válasz
racing01 #1922 üzenetére
Hali.
Értem,de valahogy mindent probáltam vele de nem hallotam pukkogást belőlle. Mennyire hangos az? NAgyon kell figyelni vagy egyből feltünik? Nem tudja valaki hogy az a PID szám amit irtam az milyen szériás? Hogy régebbi és jófajta ,vagy pont a hibás csak még nem vettem észre ? Nyomtam rá zenét,filmet,játékot ,de sehol nem tünt fel hogy pukkant volna valami benne... A lényeg ,hogy honnan tudom,hogy érdemes e kicseréltetnem e egy ujra... ÉS akinek előjött ilyen hiba akkor miért nem cserélteti ki egyből? Valaki irta hogy futárral is cseréli a Logitech állitolag...
[Szerkesztve] -
Kiskutya
veterán
-
laca70dab
csendes tag
válasz
racing01 #1732 üzenetére
Egy másik topicban olvasgattam a creative s750-ről. Elég sokat filozofáltak+hasonlitgatták a Logitech-el. Lehet hogy egy kicsit drágább de semmilyen általános hibáról nem volt szó.
Persze azt mindenki hozzátette, hogy egy dekóder az kell a cucc teljes kihasználásához.
A garival a Logitchnél én is teljesen meg vagyok elégedve, mivel 2 év után tönkre ment az egér bill. párosom és mivel 5 éves gari van a csúcs Ligitech dolgokra igy szó nélkül kicserélték egy MX 5000-re. Ez valóban korrekt. De úgy látom, hogy ezzel a puffogással nem igazán bírnak és nincs gari, hogy az a limitált szériában ki lesz küszöbölve. Arról nem is beszélve hogy esetleg pont elfoggyon a limitált széria bárkinél is! -
Tappi
csendes tag
válasz
racing01 #1723 üzenetére
Most pár nap elteltével hallatszik a pattogás néha néha, bár legtöbbször mikor a hűtő elindul vagy megáll...
Gondolkozok erősen a hangkártyán, csak már nincs egy szabad pci slotom sem
De gondolom a Creative a X-Fi -ket sem akarja pci-e lábakkal kiadni... ugyhogy nem tudom milyen más lenne még...
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz
racing01 #1713 üzenetére
Szarintem már sokan jelezték a próblémát és akit lehet azt leráznak, de most nem hagytam magam!
ha a 20000 ft-os Genius hangcucc nem durrog akkor biztos nem nálam van a hiba, mindenáron a számitógépre akaták kenni! hogy abbol jőn a zaj mert csak ugy durog ha bevan dugva a bemenet! -
törölt tag
válasz
racing01 #465 üzenetére
Nem kell azért elutazni Fótra, Richard megtekeri a hangerőt, elhallatszik az Pestig simán...
A mély amúgy hamar megdöngeti az ablakokat, de a huzamosabb állatkodással csak óvatosan, hiszen könnyedén realizálódhat az örök klasszikus:
- Kisfiam, megint úgy bömbölteted a zenét! Ha így folytatod, meg fogsz süketülni!
- Köszi anyu, nem vagyok éhes!
S750 vs. Z-5500: Erről (jóval) korábban volt már szó, érdemes visszaolvasni.
(Az S750 topic-ban is tárgyalták már: Bővebben: link)
Közben meghallgattam, búg-e a mély. Alacsony hangerőnél teljesen néma; csutkóra tekeve azért hallottam, hogy feszültség alatt van, de csak akkor, mikor odatapasztottam a fülem. De még ilyen körülmények között is hangosabb volt a gép ventilátora, illetve a szatelitek sistergése... -
I. Richard
senior tag
válasz
racing01 #463 üzenetére
Én fóti vagyok, az majdnem Budapest
Az a baj, h. a szobám akusztikája elég ramaty, ezért nem akarok senkinek bemutatót tartani.
Ha azért akarod meghallgatni, hogy meggyőződj a hangerő elégségességéről, akkor talán 1 hétvégét meg tudunk dumálni, amikor nincs itthon egyik szülő sem, mert igazán csak akkor tudom feltolni a hangerőt, ha nincs itthon senki aki szólna érte -
I. Richard
senior tag
válasz
racing01 #454 üzenetére
Hi!
Az 505watt szvsz nem túl reális, de ez kit érdekel, amikor majd' szétesik tőle a gipszkarton-szobám...
A mélynyomót már 1 párszor leírtuk, h. mekkorát szól.... Olvass visszaNálam az ajtót remegteti meg elég rendesen!
Techno-ra szvsz ez a legjobb PC-s hangcucc.... Most éppen nosztalgiaként Thunderdome-ot hallgatok
, és meg kell hagyni, nem hiányoznak további decibelek....
Azért Hyperes-complexes hangerőt nem kell tőle várni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest