- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterminds
csendes tag
-
Darko_addict
őstag
válasz
Satyricon #9554 üzenetére
Srácok, túl sokat lovagoltok ezen!
A, lehetőség: megveszed 40-ért garinélkül
B, megveszed 80-ért hiteles forrásból.Ezzel elfogadod, hogy ha egy hét alatt szétmegy valamiért, akkor lőtted, bszhatod vagy boldog lehetsz vele min. 2 évig! És akkor nem kell hónapokat érdeklődni, hogy gari nélkül cserélik-e vagy nem.
-
dudika10
veterán
válasz
Satyricon #9554 üzenetére
Nincs szervizük Mo-n. Nem foglalkoznak a visszaküldéssel, hasonlókkal. Biztos átgondolták és addig osztottak-szoroztak amíg ki nem jött, hogy nem éri meg szervízhálózatot fenntartani. Számla/garlevél azért kell, mert Te a vásárlás napjától számítva kapsz 2 év garanciát. Lehet, hogy ők azt a szettet 2005-ben gártották és Te akkor vetted meg. Akkor nincs rá gar már régen. De ha 2010-ben vetted meg akkor cserélni kell, mert akkor neked még jár az a 2 év garancia.
Ilyen egyszerű. Semmilyen típusszám alapján nem tudják, hogy mikor vetted a garanciához pedig az kell.
Én személy szerint minden garancialevelet megőrzök, azért adják őket a boltban. És teljesen természetesnek tartom, hogy elkéri a boltos/ügyfélszolgálatos amikor gariztatni akarok. Ez alapján lehet azonosítani. Ha pl eladod a terméket és adod vele a garancialevelet akkor senki nem fog panaszkodni, hogy miért nem a vevő neve van rajta.
Most van rá garancia vagy nincs? Mert ha nincs akkor egyáltalán nem értem, hogy miért vagy felháborodva ha nem cserélik. -
dudika10
veterán
válasz
Satyricon #9546 üzenetére
Z5500-t szerintem sose gariztattak garlevél nélkül.
Ki lenne az az idióta gyártó aki betelefonálsz, hogy rossz a gépezet és küldi önköltségen az újat? Minden második betelefonálás visszaélés lenne.
Régebben olcsóbb termékeket legariztatták csak pid szám alapján, de szerintem ma már az sem megy olyan könnyen. Túl könnyen vissza lehetett élni vele. És teljesen jogos, hogy nem fogják csak úgy legariztatni. Sehol nem is működik így, csak náluk működött kb. -
-
Darko_addict
őstag
válasz
Satyricon #9483 üzenetére
Én láttam már ilyen garancialevelet és elmondhatom, hogy rohadtul nincs rajta semmi titkos! :-D Csak olyanok, amiket akkor is megtudsz, ha felveszed a kapcsolatot az illetővel telefonon. A cégnevét meg miért titkolná akárki is? Ingyenreklám...
Nem rég volt a hírekben is, és valóban sok ember nincs tisztában vele (gyakran elfelejtem én is), hogy 8(?) napon belül visszaküldheted, ha nem tetszik. Megmondod nekik mi a szitu, küldenek újat, a "rosszat" pedig a Logitechnél kicseréltetik. Eccerű, de naccerű dolog ez.
Egyébként, ha már valaki "félelemmel" áll a vásárlás elé, milyen öröm ez? :-D A vásárlás a vágyak kilégítéséről és a boldogságról szól.
-
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon #9479 üzenetére
Nah, mégse veszem meg a cuccot...
Állítólag van a cucchoz papíros gari, de a fickó cége nevére szól, aminek adatait nem akarja kiadni, vagyis még le se akarja fénymásolni.
Úgyhogy részemről tárgytalan a dolog... Szerintem maradok az Iponnál, igaz, 20.000 Ft-tal kell többet fizetnem emiatt, de legalább papíros, és 24 hó gari van rá...
Igaz fennáll a veszélye annak, hogy régebbi, hibás szériát kapok
Szerk.: Xmodule, köszi
-
Xmodule
őstag
válasz
Satyricon #9479 üzenetére
hali. hát ez egy elég egyszeru kerdes volt szerintem
Logitech® Z-5500 Digital 5.1 Speaker system: 4 magashangsugárzó, 1 középső hangszóró, 1 mélyhangsugárzó
Hatcsatornás közvetlen kábel
Digital SoundTouch™ vezérlőegység
Vezeték nélküli távirányító (elemekkel)
Felhasználói kézikönyvde amugy hogy honnan van az info: logitech.com/hu
-
Darko_addict
őstag
válasz
Satyricon #9472 üzenetére
Nekem R028-as van, de fogalmam sincs mit jelent. Mit kellene jelentenie egyáltalán?
Épp most találtam meg ebben a fórumban!
"hali. en meg karacsony elött egy kicsivel vettem az enyemet es nekem PID R028 as van. ez azt jelenti hogy a gyartasi datuma az 2010 28. hete volt. Szoval ez eléggé friss szerintem. Kulföldi forumon irtak hogy ezt jelenti a PID szám. Nekem tökeletesen muködik, nagyon megvagyok elegedve ahogyan a sima stereobol 5.1 szerut csinal. Hihetetlen!"
-
Darko_addict
őstag
válasz
Satyricon #9442 üzenetére
Én sok esetben a használt-tárgy híve vagyok (főleg az olyanoknál, mikor kicsi a kockázat, pl. használt PS3 játék), de így, hogy újonnan vettem meg, 2 évig biztosítottak arról, hogy élvezhetem a társaságát. Nem kell azon aggódnom, ha tönkremegy, kidobtam ~100k-t.
Nem tudom, mikor tönkrement másnap az új Z5500 nagyon megingott bennem a bizalom. Pl. egy Onkyo vagy Yamaha erősítőt megmertem volna venni 5 éves használtan is, de Z5500 esetén másodjára már nem fektettem volna be bizonytalan forrásba.
Meg ezek teljesen más elektromos bizbaszok, mint egy erősítő. Azok strapásabbak. Én úgy gondolok ezekre a modern, összetett eszközökre, mint a városi, hobbi terepjárókra, amiket ha kiviszel a sárba és tengelytörtést kapnak. :-D -
Darko_addict
őstag
válasz
Satyricon #9440 üzenetére
Szia.
Én beleugrottam egy hasonlóba, bontatlan volt (tényleg totál bontatlan), aztán másfél napig bírta és... távozott. Utána gond volt a gari körül és a végén megegyeztünk a taggal, hogy visszafizeti a vételárat. Aztán inkább egy neves helyi boltból vettem, aminek a háttere tutira tiszta! Drágább volt, de teljesen kockázatmentes a garija. A webshopoknál is történhet olyan, hogy nem adnak számlát és akkor máris "szar van a puncsostálban". :-D
Én közvetlenül a Z-5500 mellett kipróbáltam egy Z-2300-at és azzal sem lett volna bajom, ha helyhiányban küzködtem volna. Szóval szerintem az is egy korrekt választás.
Halk hallgatással pedig az a tapasztalatom, hogy hiába hallgatod 20%-on 100%-os subbal, lófing sem ahhoz képest, ha 50%-on hallgatod 50% méllyel. Egyenesen arányos minden. Kell lehetőség neki, hogy megmutassa mit tud. Ha meg állandóan rinyálnának a szomszédok, akkor élvezhetetlen. Mert paráznod kellene, mikor jönnek át megint. :-D
Szerencsére nekem apámék is elnézőek és nem zavarja őket, ha egyszer-egyszer megtekerem, de szomszédhoz ez még nem hallatszik át csukott ablakokkal.
Hangerőhöz visszatekerve. :-D
Legjobb élményem vele egy DTS-es "Eredet" című film volt. Gyönyörűen szólt, és minél hangosabban hallgattad, annál aprólékosabb zajok is kihallatszottak. Susogás, lépkedés, sokkal finomabb, mintha halkan nézed és csak az erősebb hangok jönnek át. -
törölt tag
-
Darko_addict
őstag
válasz
Satyricon #9391 üzenetére
Legolcsóbb és legegyszerűbb módja a túlfeszültségszabályzós elosztó. Manapság már sok extrával vannak ellátva ezen túl is.
Másik pedig -a legtutibb megoldás- a szünetmentes elosztó/táp. Vannak kisebb teljesítményűek, amik bőven kitartanak addig, míg elzárod magadtól, ha észreveszed, hogy minden elsötétült, és a jobbak, amikkel még jó pár percen át folytathatod a zenehallgatást. :-D
Túlfesz. nem engedi, hogy "túláram" keletkezzen, ami kivágja az elektromos kütyüket. Ezért biztonságos. Erős marketinges hatása is van, de garanciát vállalnak rá a cégek, hogy túlfesz.-be dugott cuccokat nem fogja kivágni az áram.Nekem minden kütyüm túlfesz.szabályzós elosztóba van dugva. Azért nem APC, mert ha már kiadok érte annyi pénzt, akkor azt akarnám, hogy minden fontosabb belemenjen, de az meg csak növeli az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest