Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLacc
senior tag
Akkor grat, használd egészséggel!

Én asszem egy 2300-at fogok venni. -
Burhnam
csendes tag
Szia!
Én a pixelmania.com-on láttam, hogy meg lehet rendelni. 40.228 forint áfával. A házhozszállítás 3600 pénz. 3-4 napon belül vállalják a kiszállítást. Mondjuk csak átutalással lehet fizetni, vagy kártyával. Ez még kicsit furcsa, de ahogy elnézem jópár országban ott vannak...
Itt a pontos link: http://www.pixmania.com/hu/hu/36461/art/logitech/speakers-z-5300.html
Én megrendeltem, vissza is igazolták, már csak a megérkezésre leszek kiváncsi.
-
Sean John
csendes tag
Hali!
Nekem egy barátom hozza holnapra 38Kért, zsír új, 2év gari.
Megkérdezem mennyiért tudja hozni nektek, de tapasztalataim szerint ilyen árkategóriában olyan 5ezerrel kapom olcsóbban a cuccokat, tehát mondjuk 42-44K lehet(2 napja voltam a debreceni Mediaban és ott 59.990Ft), de annyiért 101% új. Ja és csak Debrecenben tudja fuvarozni, postán pedig nem szívesen adna fel egy ilyen szettet.
Holnapra azért rákérdezek pontosan, akit érdekel írjon. -
Aloki
tag
-
PLacc
senior tag
Hello!
Hol lehet most olcsón kapni 5300-at? Elvileg az Users/Aqua-nál a legolcsóbb (39125/40000 HUF), de egyiknél sincs raktáron, és ki tudja mikor hoznak...
Tud valaki vmi bíztatót???
Előre is köszi! -
Furky
őstag
Hehe! Én a nyáron megvettem ezt 38500ért áfával együtt, asszem jól jártam vele. Most vettem 1 hónapja meg hozzá a dobozos Audigy 2 ZS-emet, nagyon király, sokkal jobban szól, sokkal többmindent tudok állítgatni, mint az előtte lévő integrált hangkártyával, és az Audigy2 zs be tud bármit rakni 5.1, 6.1, 7.1be is. Stereo Mp3-akat is. és tényleg olyan, hogy némelyik hangszer máshol szól, nagyon királyul keveri az audigy 2 zs a hangokat. Mindenképpen érdemes e hangfal mellé megvenni ezt a kártyát. Ahogy előttem is mondták okosan egy normális, jó képességű hangkártya nélkül csak félkarú óriás ez a hangfal szett.
-
deedee
őstag
NEM TOM HOL TUDSZ 38K-ÉRT SZEREZNI,DE SOK SIKERT HOZZÁ.ÉN RENGETEG BOLTOT VÉGIG ÉRDEKLŐDTEM ÉS SEHOL NEM ÁRULTÁK MÁR.
HAJRÁ! -
STingraye
csendes tag
válasz
Sean John
üzenetére
Olvass vissza, állítólag igen, bár nekem személyesen még nem sikerült ezt megtapasztalnom. A DivX-es filmeket a Z-5300 esetében lehet hardveresen is 5.1-be tenni, ez azonban csak ún. mártix hangzás, ami nem igazi 5.1, ehelyett szvsz sokkal jobban jársz a sima sztereóval, azzal is lehet élvezni a filmeket

-
STingraye
csendes tag
válasz
Sean John
üzenetére
Szia,
hát nem árt egy jobb hangkari, a hangfal alapvető képességeinek kiaknázásához szükség van legalább egy hatcsatornásra. Véleményem szerint SB Live! alá nem érdemes venni [6k], ha pedig egy kicsit igényesebb vagy [és több a pénzed], akkor egy Audigy 2 ZS ajánlott erősen [20k].én azt ajánlom, hogy ha már kiadsz 40et egy [vagyis hat
] hagfalra, akkor ne a hangkártyán akarj garasoskodni, hiszen így az amúgy kiváló Logi is félkarú óriás lesz
-
Sean John
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha az ember vásárol egy ilyen Z-5300-as hangfal szettet, akkor ahhoz csúcs minőségű hangkártya(Audigy vagy hasonló) is kell, vagy elég hozzá egy alap szint is?(Jelen esetben ez egy ASUSP4P800as alap integrált SoundMax hangkártyája lenne)
Előre is köszönöm a segítséget!
Ui:38.000HUF jó ár egy új Z-5300as rendszerért? -
CSaó,nézz fel a DEPO.hura itt találod a legjobb árat,én is itt vettem.
Elég sok helyet ki fog köpni növekvő árakkal. -
Thom!
veterán
Hol lehet értelmes áron kapni z-5300-at, van aki azt mondja kifutó darab?
-
Snypie
csendes tag
Milyen hosszúak a kábelek? És a távirányító kábele?
-
Egy kérdésem lenne,ha ki van kapcsolva a MATRIX mod akkor is szól a center hangszóród???
Nekem nem szól csak akkor amikor be van kapcsolva a matrix,ha feltekerem a centert matrixon kivül csak sistereg.
Ha nektek szól,valszeg nekem driver problémám van,letudnátok írni az általatok hsznált driver pontos nevét és letöltési helyét?
A választ előre is köszönöm,üdvözlettel Predakon!!! -
STingraye
csendes tag
Azannya, tényleg komoly hiánycikk lett a kis Logi, illetve csak ''drágáért'' lehet hozzájutni, persze ettől függetlenül szerintem még annyi pénzt is bőven megér, igaz nekem sikerült a legjobb időszakot kifognom, hiszen augusztusban 39e pénzért jutottam hozzá
Kicsit más: ''már csak 82 k a z-680''. Mostanság nézegettem nagy online áruházakat, mint pl. az amazon.com, vagy az ebay. Nos, a z-680 utódjának tekinhető z-5500 digital mindkét áruházban 280 dollárba, vagyis kb. 55 ezer forintba kerül. Hungary-ba persze nincs shipping... No komment 
-
Macccy
senior tag
Hogyabüdöskur**** ....... felemelték az árát a réparágó boltok!

55 kékhasúra!!!
Pedig az USD ára még mindíg 199.99 Dodo! **** Esetleg valakinek ötlete? Vagy várjak karácsonyig, hátha akkor lesz action? -
kalmanka19
tag
hali! én ma vettem a megaworks 550-et és csak ajánlani tudom mindenkinek!kegyetlen!/de az 5300as logitech is jó választás/csak jót tudok mondani róla!és szerintem szépen is néz ki!kicsit drágább de megéri! (és mind a két rendszer a geniust LEALÁZZA!!!!!!)
[Szerkesztve] -
ithomas
őstag
Hátha nem fából lenne....akkor érdekesen ''zúzna''

Amúgy sokkal jobban jársz az 5.1-es rendszerrel mint a másikkal...nekem is volt 4.1 rendszerem és biztos voltam benne hogy az az 1 plusz hangfal ott középen nem fog túl nagy élménytöbbletet jelenteni.Hát amikor váltottam 5.1-re akkor jöttem rá igazán hogy mekkorát tévedtem.SOKKAL jobb így a térhangzás,mert a DD filmek 80%-ban nem csak a szöveget keverik oda(pedig én így gondoltam)hanem rengeteg más effektet is.Ezáltal az események jobban körülvesznek,és összehasonlíthatatlan lesz a 4.1 társával.
Nekem mondjuk nem Logitechem van,de fasza kis rendszer ez...
-
Macccy
senior tag
jaés milyen hosszúak a kábelek pontosan ?????
-
Macccy
senior tag
Hááát ... lévén a Z-560 eltűnt, elfogyott (én nem leltem) marad a másik gyönyör a Z-5300. (mennyire sírok
)
Azért a teszteket olvasva, meg az award-okat elnézve ez az 5300 mégiscsak fejlesztett lehet az 560-hoz képest mert pl. kétkamrás a mélynyomója és az az okosok szakírományai alapján nekem azt mondja, hogy ha jól van összerakva akkor többet tud mint ami ránézésre lejön. Meg aztán más a mély drivernek a neve is ........ remélem is, hogy zúúz.
Amúgy fából van a sub doboza? (ha volt kérdés akkor bocsz)
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
-
deedee
őstag
kaptam egy mélt,hogy valószínüleg nem tudják küldeni,mert a beszállítók egyik fele szerint már megszünt a gyártása.és a másikfele a beszállítóknak meg azt mondja:én várok és próbálkozom....Szal erről ennyit....Most vehetek más cuccost...Pedig ennek marhára jó volt az ára és az ehhez viszonyított teljesítménye....
-
lacee5
csendes tag
Hello azt kérdezném attól akinek ilyen cuccosa van, hogy hova lehet vinni garanciálisan szervízbe? Vannak kirendelt szervízek? Különösen az érdekelne, hogy Székesfehérváron mi a helyzet. Előre is köszi
-
deedee
őstag
még mindíg várom a futárt a pcland-tól.jó lassan fut... miárt nem hívják inkább gyalognak/hogy a sakknál maradjunk.../
-
DDL
őstag
1. Mégegyszer: önmagában a membrán átmérőtől nem függ egyenes arányban a lesugárzott mélyfrekvencia. Még akkor sem, ha azonos a gyártástechnológia (ez meg aztán pláne nem jelent semmit). Egy hangszórónak csak az egyik (azt nem mondom, hogy lényegtelen) paramétere az átmérője. Az meg megint más kérdés, hogy hiába ideális a hangszóró, ha a doboza nem megfelelő. Akkor aztán cseszheted a nagyobb átmérőt.
2. Az SNR-hez semmi köze a torzításnak. Az SNR az a Signal-to-Noise-Ratio. Azaz a bemenetre vonatkoztatott jel-zaj viszonyt jelenti. Tehát ha egy 50W-os és egy 100W-os erősítő egyaránt 80dB SNR-rel bír, akkor 30W-on bezony az 50W-os csendesebb...
Amiről Te beszélsz az a szűrő nélküli torzítás, azaz THD. Aminek viszont része az SNR.
3. Nem találtam két utas Bose szubot. Modul rendszerű mélysugárzó rendszert igen. De annak egy része a szub. De ez végülis nem jelent semmit (mármint, hogy nem találtam). Ettől még nevezhetnek ''szubnak'' egy olyan mélysugárzó rendszert ami mondjuk 20Hz és 300Hz között dolgozik. De ez nem csak szub. A szub ugyanis max. 80-100Hz-ig dolgozik, de inkább csak 70-80Hz-ig. Fölötte már nem. Ugyanis már az emberi fül igencsak irányérzékeny 100Hz fölött. Na most ezt értelmetlen szétdarabolni még 2 utra. Milyen frekiken megy a két út? Még egy sávszűrő és fégfok kell hozzá, az összes nyűgével együtt. Ha megkérhetlek rá akkor egy linket ide légyszi.
Üdv: DDL
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zabla
aktív tag
ebben igazad van...de ez nem változtat azon a tényen, hogy szarul szólt

-
Aloki
tag
1.Az lehet, de ha ugyanaz a gyártástechnológia, akkor BIZTOS hogy a nagyobb membrán jobbat ad (membrán átmérő - hullámhossz összehasonlítása alapján)
2. Ki írta azt, hogy egyenes arányban függ az SNR?? Én arra gondoltam és azt is írtam, hogy mondjuk 25W-ot követelünk meg a szatelitektől, az ugyebár az 5300-as esetében 71%-os kivezérlés, 560-ason csak 44%.70-80% felett már jelentős torzításokkal kell számolni ami lerontja az SNR-t.
3. Írd be a gúgliba, hogy Bose-sugárzó és megtörténik a lelhetetlen, olyat látsz ami szerinted nincs (2 utas sw). Amúgy igazad van abban, hogy az 560as nem Bose elven működik ebben bocsánatot kérek. -
zabla
aktív tag
inkább ne legyen, mint hogy csak az legyen

-
zabla
aktív tag
elég pici doboz volt, szóval biztos ezért nem volt mélye. a közepe nem hiányzott, pontosabban csak közepe volt

-
DDL
őstag
-
DDL
őstag
''A gyártástechnológia ugyanaz a szateliteknél, de mintha az 560ason nagyobb lenne a membrán átmérője, tehát az 560as biztos jobban szól, meghát ugyanazon a teljesítményen a nagyobb teljesítményű hgs. valószínüleg kisebb SNR-el rendelkezik.''
Ez így ahogy van nem igaz. A hangszóró méretnek (önmagában) kevés köze van ahhoz, hogy hogy szól. Ebből nem lehet megmondani.
Az SNR megint nem függ egyenes arányban a teljesítménytől. Tehát ha nagyobb a teljesítmény akkor ettől (önmagában) legfeljebb csak a szám érték változik (sők kell is), de a hallható zaj az nem.
''Ha jól látom az 560-ason 2 utas mélynyomó van míg az 5300-ason csak 1utas,
tehát az 560-as ismét jobb.''
A kérdőjelek erre vonatkoznak. Mi az, hogy két utas mély? Ilyen nics. Két hangszórós viszont van.
Üdv: DDL -
zabla
aktív tag
Több mint egy fél éve van meg a hangcuccos és biztos, hogy most is kiadnám érte azt a 60E Ft-ot még ha fél évig koplalok, akkor is! Ja és DDLnek válaszolva így fél év késéssel
: egy kurvajó Marantz erősítővel hallgattam meg az egyik alap Mission szatelitsugárzót. Messze szarabb hangzása volt mint az 5300nak, bármilyen hihetetlenül hangzik is. Sokkal de sokkal tompábban szóltak a hangok, mélye nem volt, magasa nem volt, kb ennyi. Ja az erősítő 100E körül a hangfal meg 40 körül volt asszem, de lehet hogy tévedek, rég volt már
[Szerkesztve] -
lacee5
csendes tag
ohhh most nézem, hogy csak a varázspálcán 55000, a pcland-ben 40000 körül van. Na mindegy a kérdés marad.
-
lacee5
csendes tag
sziasztok!
Én is most szeretnék beruházni egy 5.1-be. Nagyon gondolkozom a Genius SW 5.1 Home Theatre-ben, de a hozzászólásaitokat olvasva kicsit meginogtam. Tényleg megéri a plusz 25.000-et a Z 5300? -
ftpmuki
csendes tag
Hy!
Én a Pcland-nál vettem (www.pcland.hu), de már felemelték az árat! Én még 39000 ft-ért vettem, mostmeg már 66250 ft. Azért ez elég nagy pofátlanság, de nekem szerencsére mázlim volt.
-
deedee
őstag
nincs raktáron,ezért várni kell...

-
Macccy
senior tag
HILFEE !!!
Hol lehet hozzájajutni ahhoz a 4.1 -es Z-560 csodához??? Lehetne, hogy súgtok nekem egy-két jó helyet? (garázspálca pl. jó?) -
deedee
őstag
megrendeltem...megrendeltem....megrendeltem

-
-
deedee
őstag
helló mindenkinek!5300-ast akarok venni én is,pesten 3-4 helyen is láttam akcióban 39-ért.szerintem ennyiért jobban megéri,mint a genius fadobozosa 30-ért.de nem ez a lényeg!!egy sima creativ soundblaster live 5.1-el mennyire fog jól szólni ?audigy 1-el sokkal jobban,úgyértem amatőr füllel is hallhatóan sokkal jobban szólna???
ja és még valami!a creatív dd és dts dekóderével mégjobb lenne a dvd-zés térhangzás és hangminőség ügyileg?vagy csak az elvakult mozisok szerezzenek be az 5300-hoz creatív dekódert?akkora nagy különbség van dekóderes és sima felhasználás között?az audigy-k elméletileg dekódolják franyón a hangot,nem?????szal ha veszek audigy-t/most sajna csak 1-esre fussa..../,akkor tuti hangrendszerem lesz,vagy nem?nem szívesen adnék ki most még dekóderre is lét....
[Szerkesztve] -
Aloki
tag
-
nbk
aktív tag
és a z-5300-on milyen ki/bemenetek vannak?
-
Aloki
tag
A gyártástechnológia ugyanaz a szateliteknél, de mintha az 560ason nagyobb lenne a membrán átmérője, tehát az 560as biztos jobban szól, meghát ugyanazon a teljesítményen a nagyobb teljesítményű hgs. valószínüleg kisebb SNR-el rendelkezik.
Ha jól látom az 560-ason 2 utas mélynyomó van míg az 5300-ason csak 1utas,
tehát az 560-as ismét jobb.
A sztereotechnika elve szerint, a 2 hgs-nek bőven elégnek kell lennie elől, hiszen bármilyen irányítottságú hangot elő lehet álltani így, de ha engem kérdezel rohadtul fog hiányozni a center.
Én is anno sokat vaciláltam és végül vettem egy Z-5300-at, mert elég kicsi a szobám, center hiányzott volna, és jobban is tetszett, meg olcsóbb is volt
Én azt mondanám, hogy az 560-as inkább DVD-re, nagy szobába való, míg az 5300 PC-hez (nem írom hogy kis szobába mert 280W még a szomszédoknak is elég)
-
roonin
tag
Kerdesem az lenne hogy osszehozhato-e valahogy z-5300 erositovel mert ugyan nagyon elegedett vagyok vele de azert jo lenne ha egy ket dolgot tudnek meg szabalyozni, illetve lenne taviranyitom. Celom az lenne hogy a pc-t osszekotnem az erositovel majd az erositot a hangfallal kesobb meg kotnek dvd-t az erolkodore amibe van digital dekoder. Szal megoldhato ez igy?
-
nbk
aktív tag
Szerintetek melyik szól szebben (nem hangosabban)? van különbség?
Logitech Z-560 vagy Z-5300
melyik érdemesebb megvenni egy audigy2-höz? egész eddig 5.1-ben használtam, szar lenne 4.1-re váltani?
thx -
ftpmuki
csendes tag
Hali! Na bevittem! Garival ki is cserélték másnapra, illetve majd szerdán megyek érte, de már megvan! Kapok egy vadi újat, úgy néz ki gyártási hiba lehetett.
Üdv.Ftpmuki -
ftpmuki
csendes tag
UP!
-
ftpmuki
csendes tag
Hali!
Lenne egy kis probléma a Logitech Z-560 -as hangfalammal. Zenét hallgattam elég nagy hangerőn, és éreztem valamilyen égett szagot, de nem törődtem vele, mert már máskor is éreztem, csak akkor utána nem hallgattam nagyon tovább. És közben eszembe jutott, hogy olvastam a papírjában (használati), hogy van benne biztonsági védelem (túlmelegedés). Közben a hátulja meg melegedett, de tudtam, hogy úgyis le fog kapcsolni, ha baj van. De nem így tett! Egyszer csak észrevettem, hogy nem szól a mély, csak a szatelitek. Hagytam kihűlni, meg minden , de akkor sem szólt a mély, szintén csak a szatelitek. Mi lehet a baj? Ha visszaviszem garanciával, akkor ki fogják cserélni, vagy megcsinálni?
Előre is köszi a válaszokat! : Ftpmuki -
Re-Tech
aktív tag
Háát, választanod kell majd. 90% hogy nem fogod pakolgatni az 5 hangfalat és a 10 kilós mélyládát. Túl sok a kábel, nem éri meg. Oké, mondjuk 5 perc alatt át lehet telepíteni, csak 1 héten hányszor akarod?
Ha tudod inkább rendezd át a szobát úgy, hogy mind2 feléd nézzen. Tudom, tudom mission impossible...
Esetleg vegyél pár nagy nagyítós tükröt és úgy állítsd be őket, hogy a monitor fölött lásd a TV-t
-
Sam73
csendes tag
Csalódni csak a Live hangkártyámban fogok, mivel eddig a digit kimenetet használtam, az analog meg nem olyan jó. Sebaj, alig várom......de rossz hogy a hétvégére esett a szállítás

Van még 1 megoldandó probléma: A gépem és a TV (amin a filmeket nézném gépről) 90 fokban vannak egymással, így mindig pakolgatnom kell majd a hangfalakat a megfelelő hangzás érdekében. Ha valaki már kitalált egy praktikus megoldást erre akkor várom a megoldást.
[Szerkesztve] -
Sam73
csendes tag
Hello. Én is megrendeltem a z-5300-at. Hozza is a futár, én meg nézek ki a fejemből az utcára hogy mikor jön már meg!!
Majd írok róla. De 1 kérdés addig is: van rajta digitalis bemenet? Jó lenne. Eddig Altec ATP5-öm volt, de jobblétre szenderült, megsütöttem (állitolag valami végfok cucc ment ki benne, de ugyis le akartam már cserélni valami ütősebbre).
[Szerkesztve] -
ftpmuki
csendes tag
Köszi! Vigyázok!
Ahhoz képest, hogy egy Sound Blaster Live 5.1 -gyel hallgatom, nem is rossz! Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ki egy Audigy 2!
Bye: Ftpmuki
[Szerkesztve] -
ftpmuki
csendes tag
UP
-
ftpmuki
csendes tag
Logitech Z-560. Van hangja rendesen. K*r*a jó! Ha nagyon sokat hallgatom nagy hangerőn, akkor nem lesz semmi baja? A garancia erre is jó?
-
ftpmuki
csendes tag
Na! Végre! Megvettem! Itt ülök a hangzás tengerében! Ez valami fantasztikus! Istenem! Oahhhh! 2* jobb kb. mint a hifim (Sony 80+80 watt RMS), nagyon COOL! Ajánlom mindenkinek! Isteni a magas és a mély is egyaránt!
[Szerkesztve] -
ftpmuki
csendes tag
Na, megrendeltem. Remélem holnapra megjön!
HUH de várom! Majd írok róla! Addig is BYE!!! -
ftpmuki
csendes tag
Semmmi nem történt, csak egy kicsit meplepődtem, hát nem csoda!

Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg mi van akkor ha gariba vissza kell vinni...? Necces...

Hol lehet hozzájajutni ahhoz a 4.1 -es Z-560 csodához??? Lehetne, hogy súgtok nekem egy-két jó helyet? (garázspálca pl. jó?)
)
)