- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
sima színtelen szilikonnal.amilyennel pl az akváriumokat is ragasztják stb...Én is azt használom pl ha a fürdőszobában kellene valamit felerősíteni a csempére és nem akarok 1 lyuk miatt hiltiért rohangálni....Sőőt a ruhaszárogató a fürdőben a két szemközti falra is így van felerősítve és símán elbír négy kötélen kb 6-7 kiló vizes ruhát.....Szóval a pár dekás hangfal az semmi....
ja és akkor már ha van szilikonod,akkor a panelt sem kell kifurnod a hangfalnak.....Felragasztasz pl egy darab/pár centis:2*2*2-es /fakockát,abba belehajtasz egy facsavart és arra akasztod a hangfalat....Tök egyszerű.....Jobb és tisztább módszer mint a hilti...
[Szerkesztve] -
DDL
őstag
-
DDL
őstag
Vaú! Ha szabad kérdeznem mi volt az erősítő hangszóró kombó amit hallgattál?
'' Előtte gondolkodtam egy erősítő/hangfal párosításon, el is mentem meghallgatni őket, de vmi retek szarul szóltak (pontosabban semmi mélye nem volt, az meg kell nekem no)''
Az nem is érdekel, hogy esetleg minden másban így hanghűségben, hallgathatóságban is (teszem azt beszédhangok) messze jobb az erősítő+hangdoboz? Nem feltétlenül. Na persze ez függ attól is, hogy mit hallgat az ember. MP3+tuk-tuk zene estén el tudom képzelni. Anélkül, hogy ledegradálnám bármelyiket is (én is hallgatok MP3-at is).
Üdv: DDL -
Tapper
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzád, nekem is ilyen vanA távirányítón van 7 LED pucuka, namármost ebből 5 volt a maximum, amit ki mertem próbálni. Többnyire 2-3-ig szoktam tekerni. Nekem nagyon tetszik a távirányító vastag vezetéke olyan mintha egy vágóstúdióban lennék
Hála az égnek a fejhallgató kimenet nagyon jó minőségben adja ki a jelet, mintha közvetlen a gépbe dugnám (Sennheiser HD570-en tesztelve). Az mp3-akkal
nagyon kell vigyázni, mert nagyon kihallani, ha valamelyik trutyi encoderrel lett készítve. Mind hangzásban, mind kivitelben érződik a minőség. Szerintem is jó vétel, mert ennyi pénzért ilyen hangzást a Tesco-ban és Médiamarkt-ban kapható nyominger házimozik nem adnak.
Üdv: Tapper
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest