- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
sima színtelen szilikonnal.amilyennel pl az akváriumokat is ragasztják stb...Én is azt használom pl ha a fürdőszobában kellene valamit felerősíteni a csempére és nem akarok 1 lyuk miatt hiltiért rohangálni....Sőőt a ruhaszárogató a fürdőben a két szemközti falra is így van felerősítve és símán elbír négy kötélen kb 6-7 kiló vizes ruhát.....Szóval a pár dekás hangfal az semmi....
ja és akkor már ha van szilikonod,akkor a panelt sem kell kifurnod a hangfalnak.....Felragasztasz pl egy darab/pár centis:2*2*2-es /fakockát,abba belehajtasz egy facsavart és arra akasztod a hangfalat....Tök egyszerű.....Jobb és tisztább módszer mint a hilti...
[Szerkesztve] -
DDL
őstag
-
DDL
őstag
Vaú! Ha szabad kérdeznem mi volt az erősítő hangszóró kombó amit hallgattál?
'' Előtte gondolkodtam egy erősítő/hangfal párosításon, el is mentem meghallgatni őket, de vmi retek szarul szóltak (pontosabban semmi mélye nem volt, az meg kell nekem no)''
Az nem is érdekel, hogy esetleg minden másban így hanghűségben, hallgathatóságban is (teszem azt beszédhangok) messze jobb az erősítő+hangdoboz? Nem feltétlenül. Na persze ez függ attól is, hogy mit hallgat az ember. MP3+tuk-tuk zene estén el tudom képzelni. Anélkül, hogy ledegradálnám bármelyiket is (én is hallgatok MP3-at is).
Üdv: DDL -
Tapper
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzád, nekem is ilyen vanA távirányítón van 7 LED pucuka, namármost ebből 5 volt a maximum, amit ki mertem próbálni. Többnyire 2-3-ig szoktam tekerni. Nekem nagyon tetszik a távirányító vastag vezetéke olyan mintha egy vágóstúdióban lennék
Hála az égnek a fejhallgató kimenet nagyon jó minőségben adja ki a jelet, mintha közvetlen a gépbe dugnám (Sennheiser HD570-en tesztelve). Az mp3-akkal
nagyon kell vigyázni, mert nagyon kihallani, ha valamelyik trutyi encoderrel lett készítve. Mind hangzásban, mind kivitelben érződik a minőség. Szerintem is jó vétel, mert ennyi pénzért ilyen hangzást a Tesco-ban és Médiamarkt-ban kapható nyominger házimozik nem adnak.
Üdv: Tapper
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest