- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Mintha az e-connecten láttam volna, bár most nem találtam a sulinetes termékek között...
Viszont például itt is lehet kapni sulinet keretében:
Bővebben: link -
Akheron
senior tag
És az MW550-nel mennyire vagy elégedett? Csak azért kérdezem, mert elkezdtem nézegetni a Creative hangrendszereket is, és láttam, hogy MW550 van sulinetesen is néhány helyen.
Bár az utóbbi néhány hét alatt már szinte rögeszmémmé vált a Logitech, úgyhogy szerintem belenyugodhatok, hogy ha nem találok Z-560-ast vagy Z-5300-ast, akkor úgyis az lesz a vége, hogy Z-5500-at veszek... pedig tudom, hogy túl drága számomra, és jórészt olyasmit kínál, amit úgysem használok ki
(nagyobb teljesítmény, dekóder, távirányító) -
STingraye
csendes tag
Én múltkor a Gyűrűkúra3 spesöleksztendidedisön-jével teszteltem a kis 5300ast... Hát mit ne mondjak, egy darabig én is erősen fontolgattam a lecserélést egy 5500asra, de ez - nomeg a mindennapos használat - meggyőzött, hogy inkább másba fektetem rettenetes mennyiségű anyagi tőkémetRáadásul én általában viszonylag kis hangerőn hallgatom a cuccost, ahol kevésbé jönne ki a különbség, a szomszédok meg már így is eléggé útálnak
-
STingraye
csendes tag
Én múltkor a Gyűrűkúra3 spesöleksztendidedisön-jével teszteltem a kis 5300ast... Hát mit ne mondjak, egy darabig én is erősen fontolgattam a lecserélést egy 5500asra, de ez - nomeg a mindennapos használat - meggyőzött, hogy inkább másba fektetem rettenetes mennyiségű anyagi tőkémetRáadásul én általában viszonylag kis hangerőn hallgatom a cuccost, ahol kevésbé jönne ki a különbség, a szomszédok meg már így is eléggé útálnak
-
STingraye
csendes tag
-
Lizzard
aktív tag
Hát sztem meg a Creative 5500 40k körül nem vmi jó ár/teljesítmény arányú...
Technical Specifications
Power Rating:
48 Watts RMS
70 Watts System Power
Satellite Speakers: (Rated @ 10% THD @ 1kHz)
6 Watts RMS per speaker (x 4 speakers)
Subwoofer: (Rated @ 10% THD @ 1kHz)
18 Watts RMS
Overall Frequency Response:
45 Hz to 20kHz
Ezzel szemben a Z-5300-asnak 35Wosak a satellitjei és 100Wos a woofer...
Én azért még próbálkozok egy Logitech felhajtásával... -
STingraye
csendes tag
Azannya, tényleg komoly hiánycikk lett a kis Logi, illetve csak ''drágáért'' lehet hozzájutni, persze ettől függetlenül szerintem még annyi pénzt is bőven megér, igaz nekem sikerült a legjobb időszakot kifognom, hiszen augusztusban 39e pénzért jutottam hozzá
Kicsit más: ''már csak 82 k a z-680''. Mostanság nézegettem nagy online áruházakat, mint pl. az amazon.com, vagy az ebay. Nos, a z-680 utódjának tekinhető z-5500 digital mindkét áruházban 280 dollárba, vagyis kb. 55 ezer forintba kerül. Hungary-ba persze nincs shipping... No komment
-
Re-Tech
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest