- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
arboczd
tag
Emberek csoda történt!!! Két hét használat után, abbahagyta a rádiózást s a sercegést is! Hogy mi lelte? Biztos panasz érkezett az ORTT-hez
-
arboczd
tag
Azt úgy értettem, hogy ha kihúzom a jack-eket, akkor nem puffog egyfolytában. De persze úgy próbáltam, hogy mindig kikapcsoltam előtte. Most még a hozzá adott RCA jack átalakítóval használom, ha ott vannak bedügva a jack-ek akkor se csinálja, csak ha rá van kötve az RCA to jack kábel, ami meg a gépbe, ha meg bedugom a gépbe akkor minden hangerőn csinálja!
A kábel vagy a gép nem tetszhet neki?
-
arboczd
tag
Kicsit módosítanék, az előző napok után!
Most már akárhova is hangosítom, apró pukkanások vannak állandóan! Ez is a rádiózásnak tudható be, vagy a rádiózásnál hang is van? Félreértések elkerülése végett ez nem "villanykapcsolós pukkanás"?
Ha kihúzom a jack-et akkor halkul, de a leghangosabb a minimum állásban! Eddig a negyedénél már abbahagyta, de most még a felénél is pattog folyamatosan! Na ez mitől lehet? Előzőekben ilyen nem volt másnál! Igaz kb légvonalban 2-300méter a pécsi tv-torony. De ennyire nem zavarhatja:S
Segítsen valaki!!!
-
arboczd
tag
Sziasztok!
Ma én is tulajdonosa lettem egy x-530-nak! Rádiózás nálam abban áll, hogy pattog serceg kicsit. Meg ahogy írták előzőekben is villanykapcsoáskor, hűtő motor kapcsoláskor pattanik kicst. Amúgy a pattogástól baja nem lehet nem, vagy elszakadhat a "papír"? De a sercegés lehalkul ha hangosítom a hangfalat! ha teljesen lehalkítom akkor jó hangos, de csak ha be van dugva a jack. Érdekes egy masina, de amúgy szuper így elsőre!
Örül a kollégiumban minden kedves vizsgára tanuló orvostanhallgató, hogy próbálgatom
Szép napot!
-
arboczd
tag
bocs nem rca, jack-et akartam írni!
-
arboczd
tag
Sziasztok!
Azt mondjátok h ha nem 5.1es a hangkari s simán 1 3,5-ös rca-val kötöm rá, akkor nem fog szólni némely hangszóró? Vagy mindegyik fog szólni csak nem 5.1-be! Ezt mindenképp szeretném megtudni vásárlás előtt! Amúgy egy Dell mini 10v-m van (szappantartó).
Előre is kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest