- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli_418
csendes tag
válasz
GogistarHUN #814 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Az az igazság, hogy nem én lájkoltam, de tényleg köszi!Biztos "rádugom" keverőre, ha veszek ilyet, hadd szóljon onnan minden.
De a legfontosabb, hogy zenehallgatásra ne a stúdiómonitort bömböltessem, mert nem arra valók.(Azért, mehet halkabban, aztán hadd szóljon az 5.1+2.0.
)
Persze, nem várom el tőlük, hogy essek hasra, de zenehallgatásban el se várok többet egy egyszerű szórakozásnál.
-
Zoli_418
csendes tag
válasz
GogistarHUN #811 üzenetére
Köszi.
Fasza.
Kérdéseim maradtak.
Ha jól látom, a végén maradt egyetlen egy jack kábel, ami rakható .mp3 lejátszóra, telefonra, számítógépre, amire csak akarom. Ez eddig oké.
Minden hangfal megszólal, bármire teszem azt az egyetlen jack kábelt?Tehetem én azt a keverőpultom aux-ára? Hogy onnan minden eszközöm szóljon? Vagy én kavartam meg megint?
Vagy hülye vagyok, mert meleg van, és úgy kavartam meg? -
Zoli_418
csendes tag
válasz
GogistarHUN #809 üzenetére
Köszi a választ!
Mögém akarok tenni kettőt, magam elé egyet, a falra kettőt, mellém le a földre a sub-ot, de azt majd meglátom milyen formában még.
Még egyáltalán, nem is tudom, hogy veszek-e. Hogy megéri-e rá költenem, vagy elég egy 2.1-es is, vagy egyáltalán nem is kell vennem. Meglátom.
De köszönöm a segítséget.
Tehát, a 3 jack megy a hangfalba, aztán annak a végén lesz egy RCA, arra rakok két rca - jack átalakítót, rakom AUX-ra, és onnantól elvileg szólnia kell?
-
Zoli_418
csendes tag
Sziasztok.
Lehet, hogy furán fog hangzani, de van egy érdekes kérdésem.
Nekem stúdióhangkártyám van, és a hangfal keverőpultról menne.
Ezáltal kérdés, hogy ha sikerül az 5.1-et ilyen módon beállítani, akkor hangszerek, pl. zongora, hogy szólna rajta, stb.?(Nem a stúdiómonitorokat akarom használni zenedübögtetésre, mert nem arra valók, ezért néztem hangfalakat.)
És az a kérdés, hogy mivel nem sok 5.1-es hangfal volt még a kezem alatt, ezért kérdezem, hogy mennyi kábel jön egy 5.1-es hangfalból ki? Úgy értem mennyit kell rácsatlakoztatnom az eszközömre, hogy mind az 5 hangfal + a mélynyomó működjön?
(Van néhány csatlakoztatási lehetőségem: 2 AUX OUT, 2 track (RCA), fejhallgató kimenet, stb.)Vagy inkább vegyek egy 2.1-es hangfalat hozzá? Mi a javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest