Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli_418
csendes tag
Sziasztok.
Lehet, hogy furán fog hangzani, de van egy érdekes kérdésem.
Nekem stúdióhangkártyám van, és a hangfal keverőpultról menne.
Ezáltal kérdés, hogy ha sikerül az 5.1-et ilyen módon beállítani, akkor hangszerek, pl. zongora, hogy szólna rajta, stb.?(Nem a stúdiómonitorokat akarom használni zenedübögtetésre, mert nem arra valók, ezért néztem hangfalakat.)
És az a kérdés, hogy mivel nem sok 5.1-es hangfal volt még a kezem alatt, ezért kérdezem, hogy mennyi kábel jön egy 5.1-es hangfalból ki? Úgy értem mennyit kell rácsatlakoztatnom az eszközömre, hogy mind az 5 hangfal + a mélynyomó működjön?
(Van néhány csatlakoztatási lehetőségem: 2 AUX OUT, 2 track (RCA), fejhallgató kimenet, stb.)Vagy inkább vegyek egy 2.1-es hangfalat hozzá? Mi a javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő