Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GogistarHUN

csendes tag

válasz Zoli_418 #808 üzenetére

Hello!

Igazábol nemtom mennyire láttál ,figyelted meg a logitech x 530-at.
    Ezért (mivel nem vok studios) lehet olyat mondok amit már tudsz.
    a kütyöből a jobb első szateliten jön ki a három jack csatlakozo .(mivel az a hangerőszabályzos és némíto gombos .A mélynyomón találhatod meg a kikapcsolot ,és a basszus szabályzot.)
    Azokat(három jack-től ujra) egy gyári átalakítoval (nem tom biztosan hogy az rca kábel az -e ami olyan mint amit a tv-be bedugok és nem scart kábelre gondolok hanem a piros,fehér,sárgáram mármint általában ezek a színei) egy piros és egy fehér "rca" kábelbemenetre osztja szét.
    Ha van "rca" kétoldalu kábelhosszabbítód (mármint két végén kimenet van(pöcsös)) akk mehet a buli.

Nemtom saját studio-e ,de ha az, én ajánlom, hogy nagyjábol fejmagasságba tedd a szateliteket (a center az amit nem tudsz felrakni) a falra.

Nem egy gigászi teljesítményű ez a kis cucc, végül is géphez akarták ,hogy használjuk.
    Igazábol ha leveszed a basszust ,ugy 70%-ig birja majd torzit a hangfal.
    Mivel a magasakat szépen kiadja ezért jo lehet zongorához, de erősítőn, sem birnak többet (tv-re feldugtam recsegett-ropogott az egész, inkább zenéltem gépen 5.1-es hangkarival.
    Vmi-t nem értettél kérdezd meg mégegyszer apám már sokszor lecseszett, hogy nemtok normálisan írni.

Új hozzászólás Aktív témák