- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Zoli_418 #812 üzenetére
Itt van egy ujabb vidi bemutatom amire kivancsi voltál:
http://www.youtube.com/watch?v=Dth6bE_ma5E&feature=youtu.be
Remélem tudtam segíteni!!!!!
Egyébként régi oszt.társamnak egy 230-asa volt, és társasházban laktak!!!(nem panel)
Ebből következően kicsi szobája van, de ugy dübörgöt a mélynyomo!!!!Na mostmár elég... Mennyit tudok írni..... Ja és reklámoztam a forumot!!!
-
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Zoli_418 #812 üzenetére
Egyáltalán nem baj, sőt ezt kértem ,hogy kérdezzél.
Igen az összes hangfal menni fog rajta(mivel ugye a gyári elosztoban benne van a jack), sőt ,(nekem az volt sony ericson xperia ray-jel tökély hangja van, meg abban a paksi táborban is mp3 lejátszon ment a zene, ugyis király volt)baromi jo hangja van, ugyhogy igen, minden fog müködni rajta.
Igazábol ,mondom erősítőt nem bír (telefon-tv rca bemenetekre - tv-ből fülhallagato kimenet -hangfal) 100-bol huszason volt a tv, a hangfal meg 50-esen.recsegett-ropogott, meg hát nem is volt nagy élmény.
ui.: Te lájkoltad a vidit?
Mert ha igen ,köszi.!!!!! -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Zoli_418 #810 üzenetére
Szívesen!
Nézd meg most csináltam vidit rola:
http://www.youtube.com/watch?v=jVon5AjQqF8&feature=youtu.be
Ebbe beletettem az átalakítós részt is.
Ott meglátod mit tudsz kihozni, mert őszintén nem nagyon értettem mit írtál le a végén.
Kicsit vacak a vidi ,de így is 3-szorra vettem föl. És nem szerettem volna cicomázni vidi vágóvál . -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Zoli_418 #808 üzenetére
Hello!
Igazábol nemtom mennyire láttál ,figyelted meg a logitech x 530-at.
Ezért (mivel nem vok studios) lehet olyat mondok amit már tudsz.
a kütyöből a jobb első szateliten jön ki a három jack csatlakozo .(mivel az a hangerőszabályzos és némíto gombos .A mélynyomón találhatod meg a kikapcsolot ,és a basszus szabályzot.)
Azokat(három jack-től ujra) egy gyári átalakítoval (nem tom biztosan hogy az rca kábel az -e ami olyan mint amit a tv-be bedugok és nem scart kábelre gondolok hanem a piros,fehér,sárgáram mármint általában ezek a színei) egy piros és egy fehér "rca" kábelbemenetre osztja szét.
Ha van "rca" kétoldalu kábelhosszabbítód (mármint két végén kimenet van(pöcsös)) akk mehet a buli.Nemtom saját studio-e ,de ha az, én ajánlom, hogy nagyjábol fejmagasságba tedd a szateliteket (a center az amit nem tudsz felrakni) a falra.
Nem egy gigászi teljesítményű ez a kis cucc, végül is géphez akarták ,hogy használjuk.
Igazábol ha leveszed a basszust ,ugy 70%-ig birja majd torzit a hangfal.
Mivel a magasakat szépen kiadja ezért jo lehet zongorához, de erősítőn, sem birnak többet (tv-re feldugtam recsegett-ropogott az egész, inkább zenéltem gépen 5.1-es hangkarival.
Vmi-t nem értettél kérdezd meg mégegyszer apám már sokszor lecseszett, hogy nemtok normálisan írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest