Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
Sajnos ez ilyen. Kicsit fentebb írtam/tunk már róla.
Nekem folyamatosan "12 óránál" van és a billentyűzetemmel halkítom le vagy adok adok hangerőt.
A kivitele elég régi. Én pl. több mint 5 éve vettem és akkor is ugyanennyi volt mint most (24-22 k) .
Érzékeny a rádiófrekvenciákra / elektromos zajokra ezért vagy szétberheled és leárnyékolod + leföldeled az erősítőjét + az összes bemeneti kábelt lecseréled árnyékoltra + lehet hogy a gépházadat is le kell mert nem tudni hogy hol ül rá a zaj a vezetékekre. Vagy belenyugodsz hogy 12 óránál nincs vele gond.
Másoknál ezt hangos pattogás vagy "rádiózás" szokta kísérni ha fel vagy lekapcsolsz egy neoncsövet vagy hűtőgépet.... meg ilyenek.
Sokáig vívtam én is vele de amióta rájöttünk hogy ez a baja azóta így használom.
A másik típushibáját a mélynyomó búgását meg megoldja ha teszel a mélynyomó alá egy keményebb szivacsot.
Egyébként meg szépen szól. 5 éve nem is kerestem másik hangfalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- Star Trek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest