- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carpenter01
csendes tag
válasz
Fire_Vire #879 üzenetére
Ha valakinek előjön ez a zúgás akkor simán meg lehet oldani egy egyszerű kábelrendezéssel. Egymás mellett kell vezetni at audió kábeleket, 220 NE legyen a közelükben, és a lehető leginkább legyenek elszeparálva minden egyéb kábeltől. Én simán egy ilyen átrendezéssel eltüntettem a surrogást, pedig már olyan ricsaly volt mindig amikor negyed alá vettem a hangerőt, most meg még egy enyhe cicergést sem hallani minimumon. A lényeg hogy ez nem maradandó probléma, akinek előjött simán eltüntetheti.
Hosszabítózásnak semmi köze ehhez, nekem egy hosszabbítóban van a géppel, monitorral, ami mégegy hosszabbítóból jön, abban pedig még a router és egy lámpa is benne van.
220 felől max a roppanások jöhetnek, amikor hűtő, vagy valami nagyobb fogyasztó tüskét tesz a szinuszhullámba. A hangerő emelésével eltüntethető zaj mindig az audio kábelek felől jön.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Fire_Vire #777 üzenetére
Megvettem én is a magamét. Használtan nagyon megkímélt állapotban 9000 Ft-ért.
Azt kell mondjam brutálisan jól szól. Egy anno 12000 Ft-os 2.1-es speedlink az összehasonlítási alapom, ahhoz képest totál ismeretlen hangok jönnek ki a zenékből.. mintha fülessel hallgatnám olyan. Basszusa is sokkal jobb (Szerintem az ilyen olcsóbb médiás hangfalaknál sokkal jobban illeszkedik a többi frekvenciához kis beállításon)
Szerintem felesleges félni a hibáitól, amiket itt is olvastam (és majdnem nem vettem meg ezért) átlag usernek filmre, játékra és zenére is tökéletes szerintem. Aki hozzájut 10K környékén, vegye meg de azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Milyen routert?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest