- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carpenter01
csendes tag
válasz
Fire_Vire #879 üzenetére
Ha valakinek előjön ez a zúgás akkor simán meg lehet oldani egy egyszerű kábelrendezéssel. Egymás mellett kell vezetni at audió kábeleket, 220 NE legyen a közelükben, és a lehető leginkább legyenek elszeparálva minden egyéb kábeltől. Én simán egy ilyen átrendezéssel eltüntettem a surrogást, pedig már olyan ricsaly volt mindig amikor negyed alá vettem a hangerőt, most meg még egy enyhe cicergést sem hallani minimumon. A lényeg hogy ez nem maradandó probléma, akinek előjött simán eltüntetheti.
Hosszabítózásnak semmi köze ehhez, nekem egy hosszabbítóban van a géppel, monitorral, ami mégegy hosszabbítóból jön, abban pedig még a router és egy lámpa is benne van.
220 felől max a roppanások jöhetnek, amikor hűtő, vagy valami nagyobb fogyasztó tüskét tesz a szinuszhullámba. A hangerő emelésével eltüntethető zaj mindig az audio kábelek felől jön.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Fire_Vire #777 üzenetére
Megvettem én is a magamét. Használtan nagyon megkímélt állapotban 9000 Ft-ért.
Azt kell mondjam brutálisan jól szól. Egy anno 12000 Ft-os 2.1-es speedlink az összehasonlítási alapom, ahhoz képest totál ismeretlen hangok jönnek ki a zenékből.. mintha fülessel hallgatnám olyan. Basszusa is sokkal jobb (Szerintem az ilyen olcsóbb médiás hangfalaknál sokkal jobban illeszkedik a többi frekvenciához kis beállításon)
Szerintem felesleges félni a hibáitól, amiket itt is olvastam (és majdnem nem vettem meg ezért) átlag usernek filmre, játékra és zenére is tökéletes szerintem. Aki hozzájut 10K környékén, vegye meg de azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest