- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernest.
tag
válasz
GogistarHUN #833 üzenetére
Írtam PÜ-t
-
Ernest.
tag
válasz
GogistarHUN #829 üzenetére
Szia
Köszönöm a reagálást.
Újonnan vettem egy webshopból 12k-ért
Jól van minden bedugva.
De az előbb át volt állítva fejhallgatóra a hangkártya, és amikor kihúztam a basszus akkor is ment. Szóval van ebbe valami matrix hangzás, szerintem az baszhatja el. Azt nem lehet valahogy kikapcsolni? (x-540-en volt erre gomb) Szóval ha csak a zöld van bedugva csak valahova a mélynyomó nem is kéne menjen és pedig megy.. -
Zoli_418
csendes tag
válasz
GogistarHUN #814 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Az az igazság, hogy nem én lájkoltam, de tényleg köszi!Biztos "rádugom" keverőre, ha veszek ilyet, hadd szóljon onnan minden.
De a legfontosabb, hogy zenehallgatásra ne a stúdiómonitort bömböltessem, mert nem arra valók.(Azért, mehet halkabban, aztán hadd szóljon az 5.1+2.0.
)
Persze, nem várom el tőlük, hogy essek hasra, de zenehallgatásban el se várok többet egy egyszerű szórakozásnál.
-
Dunbar
senior tag
válasz
GogistarHUN #814 üzenetére
Sziasztok!
Kaptam egy ilyet, és lenne egy pár kérdésem.
A kábeleket szín szerint kell bedugni a mélynyomóba? Szóval pirosat a pirosba, sárgát a sárgába, stb.
5.1 hogy működik laptoppal? Nincs elég kimenet neki. Külső hangkártya?
90%-ban zenére használom. Ha külső hangkártyával használom 5.1-en, akkor olyan, mintha visszhangos lenne az egész, be lehet állítani, hogy ez megszűnjön? (Igazából teljesen felesleges az 5.1, mert előttem sorakoznak fel a hangszórók frontálisan.)Remélem nem halt ki ez a topik
-
Zoli_418
csendes tag
válasz
GogistarHUN #811 üzenetére
Köszi.
Fasza.
Kérdéseim maradtak.
Ha jól látom, a végén maradt egyetlen egy jack kábel, ami rakható .mp3 lejátszóra, telefonra, számítógépre, amire csak akarom. Ez eddig oké.
Minden hangfal megszólal, bármire teszem azt az egyetlen jack kábelt?Tehetem én azt a keverőpultom aux-ára? Hogy onnan minden eszközöm szóljon? Vagy én kavartam meg megint?
Vagy hülye vagyok, mert meleg van, és úgy kavartam meg? -
Zoli_418
csendes tag
válasz
GogistarHUN #809 üzenetére
Köszi a választ!
Mögém akarok tenni kettőt, magam elé egyet, a falra kettőt, mellém le a földre a sub-ot, de azt majd meglátom milyen formában még.
Még egyáltalán, nem is tudom, hogy veszek-e. Hogy megéri-e rá költenem, vagy elég egy 2.1-es is, vagy egyáltalán nem is kell vennem. Meglátom.
De köszönöm a segítséget.
Tehát, a 3 jack megy a hangfalba, aztán annak a végén lesz egy RCA, arra rakok két rca - jack átalakítót, rakom AUX-ra, és onnantól elvileg szólnia kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest