Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GogistarHUN
csendes tag
Mostmár, hogy végre ezt is tudom, azt kell , hogy mondjam, hogy mentsél el egy beállítást a driver-ben , és akkor azt muszáj lesz majd betölteni...
Egyébként teljesen igazad van, olykor (pl este amikor már mindenki alszik de szeretnék 5.1-ben játszani) akkor kicsit idegesítő.
Dehát mit lehet tenni..
Sajna ennél többet így már nemtok mondani. BOCSI! -
Ernest.
tag
Amúgy csak annyi a bajom, hogy hiába tekerem le minimumra a basszust, az akkor is túúúúúúl sok. Egy tuc-tuc-nál tökéletes, sőt, arra még fel is kell tekerni egy kicsit, de egy Lajkó Félix hegedűjáték, vagy egy hörgős Cannibal Corpse amik már inkább az én világom már borzasztóan szólnak így. Külön még lejjebb kellett vegyem hangkártya progiból a basszust, hogy használható legyen. Na meg filmeknél a léptek is tök természetellenese dübörögnek. Az előző hangszórómnál ha letekertem a basszust, akkor az megszűnt teljesen, vagy ha kicsire vettem, akkor kicsit szólt, és itt nem tudom beállítani az én ízlésem szerint, mert nem a dübörgést szeretem, hanem a természetes hangzást. De úgy tűnik, h nem úszom meg a z-906 vásárlását, ha jót akarok magamnak. (unokaöcsémnek olyan van és azt úgy állítgatom ahogy én akarom)
[Innen] vettem amúgy, egy napig volt akciós 12k
-
GogistarHUN
csendes tag
NEM!!!
Mivel az a központi egysége sztem még a hangkártya driverével sem.
Bár nemtom mi a bajod a mélynyomoval tényleg, légyszi egy vidit , nem kell semmit csinálnod, felveszed, felrakod.
Azért kérem ennyire mert nem ismerem a jelenséget, és mivel így levélben se a hangot, se mást nem tudsz átatdni, így csak találgatni lehet......
Esetleg egy skype beszégetést le tudunk bonylítani, de nem tom....
Egyébként akár ide is feltudsz rakni 10Mb alatt , ugyhogy HAJRÁ!!!! -
GogistarHUN
csendes tag
Hát.......
Őszintén nem vok valami nagy okoska ezen a téren , de mindenképpen visszavinném gariba.(Igaz leesett a bal hátso az emeletes ágyrol és eltőrt a lába, dehát majd 100 km Budapest oda-vissza!!!)
Ha más nem egyszer ha dolgod lesz arra...
Még ajánlott megnézni, hogy a kábeleket rendesen bedugdostad -e (tudom amatőrnek hangzik, de hátha) ugyanis nálam is egy kis szorulás volt az elején.
Esetleg ajánlatos megnézni más konnektorba,(a földelés miatt . ) vagy, ha más nem egy másik házban kiprobálni, esetleg havernál.
Egyébként tényleg nem tom miről beszélsz mert ilyesmivel nem találkoztam.
Az még nem lenne baj, ha csak gépnél csinálja , de így...
Hameg használtan vetted , bocsi hogy ezt írom( KIKELLeTT VOLNA PROBÁLNI).
A másik, hogy nagyobb töréseket, vagy a 3.5-ös jack-eket átvizsgálni...
(Bár olyan tömzsi kábeljei vannak ennek a CSODÁNAK , hogy metsző olloval tudnám elvágni
.
Írj ide vissza, meg fogom nézni, esetleg ha van egy kis időd összedobhatnál egy 30 másodperces vidit, amit email-emre elküldhetnél rar-ba tömörítve..(egeri1997@hotmail.com)
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikor megvettem az elsőt azt hittem, csak az enyém szar. De kevesen panaszkodnak.