- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GogistarHUN
csendes tag
Mostmár, hogy végre ezt is tudom, azt kell , hogy mondjam, hogy mentsél el egy beállítást a driver-ben , és akkor azt muszáj lesz majd betölteni...
Egyébként teljesen igazad van, olykor (pl este amikor már mindenki alszik de szeretnék 5.1-ben játszani) akkor kicsit idegesítő.
Dehát mit lehet tenni..
Sajna ennél többet így már nemtok mondani. BOCSI! -
Ernest.
tag
Amúgy csak annyi a bajom, hogy hiába tekerem le minimumra a basszust, az akkor is túúúúúúl sok. Egy tuc-tuc-nál tökéletes, sőt, arra még fel is kell tekerni egy kicsit, de egy Lajkó Félix hegedűjáték, vagy egy hörgős Cannibal Corpse amik már inkább az én világom már borzasztóan szólnak így. Külön még lejjebb kellett vegyem hangkártya progiból a basszust, hogy használható legyen. Na meg filmeknél a léptek is tök természetellenese dübörögnek. Az előző hangszórómnál ha letekertem a basszust, akkor az megszűnt teljesen, vagy ha kicsire vettem, akkor kicsit szólt, és itt nem tudom beállítani az én ízlésem szerint, mert nem a dübörgést szeretem, hanem a természetes hangzást. De úgy tűnik, h nem úszom meg a z-906 vásárlását, ha jót akarok magamnak. (unokaöcsémnek olyan van és azt úgy állítgatom ahogy én akarom)
[Innen] vettem amúgy, egy napig volt akciós 12k
-
GogistarHUN
csendes tag
NEM!!!
Mivel az a központi egysége sztem még a hangkártya driverével sem.
Bár nemtom mi a bajod a mélynyomoval tényleg, légyszi egy vidit , nem kell semmit csinálnod, felveszed, felrakod.
Azért kérem ennyire mert nem ismerem a jelenséget, és mivel így levélben se a hangot, se mást nem tudsz átatdni, így csak találgatni lehet......
Esetleg egy skype beszégetést le tudunk bonylítani, de nem tom....
Egyébként akár ide is feltudsz rakni 10Mb alatt , ugyhogy HAJRÁ!!!! -
GogistarHUN
csendes tag
Hát.......
Őszintén nem vok valami nagy okoska ezen a téren , de mindenképpen visszavinném gariba.(Igaz leesett a bal hátso az emeletes ágyrol és eltőrt a lába, dehát majd 100 km Budapest oda-vissza!!!)
Ha más nem egyszer ha dolgod lesz arra...
Még ajánlott megnézni, hogy a kábeleket rendesen bedugdostad -e (tudom amatőrnek hangzik, de hátha) ugyanis nálam is egy kis szorulás volt az elején.
Esetleg ajánlatos megnézni más konnektorba,(a földelés miatt . ) vagy, ha más nem egy másik házban kiprobálni, esetleg havernál.
Egyébként tényleg nem tom miről beszélsz mert ilyesmivel nem találkoztam.
Az még nem lenne baj, ha csak gépnél csinálja , de így...
Hameg használtan vetted , bocsi hogy ezt írom( KIKELLeTT VOLNA PROBÁLNI).
A másik, hogy nagyobb töréseket, vagy a 3.5-ös jack-eket átvizsgálni...
(Bár olyan tömzsi kábeljei vannak ennek a CSODÁNAK , hogy metsző olloval tudnám elvágni.
Írj ide vissza, meg fogom nézni, esetleg ha van egy kis időd összedobhatnál egy 30 másodperces vidit, amit email-emre elküldhetnél rar-ba tömörítve..(egeri1997@hotmail.com)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest