- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #847 üzenetére
Nem kell szétszedni, hanem kívűlről átvizslatod( ÁTNÉZED , MEGNÉZED STB...)
de tapintásra is megtudod állapítani.
Egyébként nekem sincs egy halovány fingom sem az elektronikához. -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #843 üzenetére
Megtörésre gondotam az rca-nál.
-
GogistarHUN
csendes tag
válasz
A másik a zöld kábel (ami megy a gépedbe) , ami ha megtörik, szokottolyat csinálni, hogy
csak az egyik csatorna szól -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
AJAJAJJ!!
Akk vmi kábelhiba lehet, mert ha mozdítanod kell, akkor már baj van a kábellel van.
Nézdd végig. Azután írj. -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #840 üzenetére
Rendesen bemegy a helyére?
-
GogistarHUN
csendes tag
Mostmár, hogy végre ezt is tudom, azt kell , hogy mondjam, hogy mentsél el egy beállítást a driver-ben , és akkor azt muszáj lesz majd betölteni...
Egyébként teljesen igazad van, olykor (pl este amikor már mindenki alszik de szeretnék 5.1-ben játszani) akkor kicsit idegesítő.
Dehát mit lehet tenni..
Sajna ennél többet így már nemtok mondani. BOCSI! -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #838 üzenetére
Szia!
Ha magyarod van , akkor ajánlatos megnézni, hogy nncs -e felcserélve a csatorna, esetleg rossz helyre dugtad be, -vagy vissza a realtekhez- nem azt állítottad be , amilyen csatornán van. Nekem 7.1-es karin 5.1 realtek tökély..
Eddig még az jutott eszembe, hogy letölthetnél egy magyart, abban mindent megtalálsz.
Huh de már így is tulsagosan előre mentem.. -
GogistarHUN
csendes tag
NEM!!!
Mivel az a központi egysége sztem még a hangkártya driverével sem.
Bár nemtom mi a bajod a mélynyomoval tényleg, légyszi egy vidit , nem kell semmit csinálnod, felveszed, felrakod.
Azért kérem ennyire mert nem ismerem a jelenséget, és mivel így levélben se a hangot, se mást nem tudsz átatdni, így csak találgatni lehet......
Esetleg egy skype beszégetést le tudunk bonylítani, de nem tom....
Egyébként akár ide is feltudsz rakni 10Mb alatt , ugyhogy HAJRÁ!!!! -
GogistarHUN
csendes tag
Hát.......
Őszintén nem vok valami nagy okoska ezen a téren , de mindenképpen visszavinném gariba.(Igaz leesett a bal hátso az emeletes ágyrol és eltőrt a lába, dehát majd 100 km Budapest oda-vissza!!!)
Ha más nem egyszer ha dolgod lesz arra...
Még ajánlott megnézni, hogy a kábeleket rendesen bedugdostad -e (tudom amatőrnek hangzik, de hátha) ugyanis nálam is egy kis szorulás volt az elején.
Esetleg ajánlatos megnézni más konnektorba,(a földelés miatt . ) vagy, ha más nem egy másik házban kiprobálni, esetleg havernál.
Egyébként tényleg nem tom miről beszélsz mert ilyesmivel nem találkoztam.
Az még nem lenne baj, ha csak gépnél csinálja , de így...
Hameg használtan vetted , bocsi hogy ezt írom( KIKELLeTT VOLNA PROBÁLNI).
A másik, hogy nagyobb töréseket, vagy a 3.5-ös jack-eket átvizsgálni...
(Bár olyan tömzsi kábeljei vannak ennek a CSODÁNAK , hogy metsző olloval tudnám elvágni.
Írj ide vissza, meg fogom nézni, esetleg ha van egy kis időd összedobhatnál egy 30 másodperces vidit, amit email-emre elküldhetnél rar-ba tömörítve..(egeri1997@hotmail.com) -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #823 üzenetére
Áramangadozásra nem hinném, hogy érzékeny lenne, legalább is nálam nem volt semmi baj ezzel.
Nemtom őszintén milyen a z506, de azt tudom, hogy ennek hiába oldalt van a membránja,(a mélynyomoénak [ly és ny egymás mellett XD]) nagyon szépen adja a basszust!
Nekem már volt mélynyomos hangfalszettem, és annak is jobb hangzása volt amikor oldalra fordítottam..(lásd ezt a rendezvényeken, házimozirendszer stb... stb...)
(Egyébként , mondom, én még nem hallottam z506-ot[látni se!!])Ja, és ha már belenéztél a youtube vidikbe,(én a vétel előtt nemtom hány orámat ezzel töltöttem el) hogy milyen, nyugodtan elhiheted amik rajtuk vannak.
(remélem azért nem feleslegesen írtam...) -
GogistarHUN
csendes tag
Már bocsi, de ilyet még a 10 éves öcsém sem kérdez.
Igen, a kábeleket szín szerint kell bedugni.
Ha visszanéznél 1-2-3 hozzászolást ott van 2 vidi link amik bemutatják, hogyan tedd át 1-jack kábelre.
5.1 hangkarin azért van viszhang, mert térbelien kéne elrendezni.
Nekem is ez volt azért mondom ilyen biztosan. Meg talán kéne vmi hangkártya driver állítás.
És ha visszanéznéd az időket, akkor tudnád, hogy két nappal ezelőtt még aktívan cseverésztem.Na ennyi voltam nézd meg a 2 vidit, ha nem mennek, szolsz, adok más linket.
(én csináltam a vidiket.) -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Zoli_418 #812 üzenetére
Itt van egy ujabb vidi bemutatom amire kivancsi voltál:
http://www.youtube.com/watch?v=Dth6bE_ma5E&feature=youtu.be
Remélem tudtam segíteni!!!!!
Egyébként régi oszt.társamnak egy 230-asa volt, és társasházban laktak!!!(nem panel)
Ebből következően kicsi szobája van, de ugy dübörgöt a mélynyomo!!!!Na mostmár elég... Mennyit tudok írni..... Ja és reklámoztam a forumot!!!
-
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Zoli_418 #812 üzenetére
Egyáltalán nem baj, sőt ezt kértem ,hogy kérdezzél.
Igen az összes hangfal menni fog rajta(mivel ugye a gyári elosztoban benne van a jack), sőt ,(nekem az volt sony ericson xperia ray-jel tökély hangja van, meg abban a paksi táborban is mp3 lejátszon ment a zene, ugyis király volt)baromi jo hangja van, ugyhogy igen, minden fog müködni rajta.
Igazábol ,mondom erősítőt nem bír (telefon-tv rca bemenetekre - tv-ből fülhallagato kimenet -hangfal) 100-bol huszason volt a tv, a hangfal meg 50-esen.recsegett-ropogott, meg hát nem is volt nagy élmény.
ui.: Te lájkoltad a vidit?
Mert ha igen ,köszi.!!!!! -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Zoli_418 #810 üzenetére
Szívesen!
Nézd meg most csináltam vidit rola:
http://www.youtube.com/watch?v=jVon5AjQqF8&feature=youtu.be
Ebbe beletettem az átalakítós részt is.
Ott meglátod mit tudsz kihozni, mert őszintén nem nagyon értettem mit írtál le a végén.
Kicsit vacak a vidi ,de így is 3-szorra vettem föl. És nem szerettem volna cicomázni vidi vágóvál . -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Zoli_418 #808 üzenetére
Hello!
Igazábol nemtom mennyire láttál ,figyelted meg a logitech x 530-at.
Ezért (mivel nem vok studios) lehet olyat mondok amit már tudsz.
a kütyöből a jobb első szateliten jön ki a három jack csatlakozo .(mivel az a hangerőszabályzos és némíto gombos .A mélynyomón találhatod meg a kikapcsolot ,és a basszus szabályzot.)
Azokat(három jack-től ujra) egy gyári átalakítoval (nem tom biztosan hogy az rca kábel az -e ami olyan mint amit a tv-be bedugok és nem scart kábelre gondolok hanem a piros,fehér,sárgáram mármint általában ezek a színei) egy piros és egy fehér "rca" kábelbemenetre osztja szét.
Ha van "rca" kétoldalu kábelhosszabbítód (mármint két végén kimenet van(pöcsös)) akk mehet a buli.Nemtom saját studio-e ,de ha az, én ajánlom, hogy nagyjábol fejmagasságba tedd a szateliteket (a center az amit nem tudsz felrakni) a falra.
Nem egy gigászi teljesítményű ez a kis cucc, végül is géphez akarták ,hogy használjuk.
Igazábol ha leveszed a basszust ,ugy 70%-ig birja majd torzit a hangfal.
Mivel a magasakat szépen kiadja ezért jo lehet zongorához, de erősítőn, sem birnak többet (tv-re feldugtam recsegett-ropogott az egész, inkább zenéltem gépen 5.1-es hangkarival.
Vmi-t nem értettél kérdezd meg mégegyszer apám már sokszor lecseszett, hogy nemtok normálisan írni. -
GogistarHUN
csendes tag
A rádios dologhoz meg annyit, hogy én éjszakára már csak energia takarékosság miatt is (meg ha jön egy qrva vihar nehogy bele durrantson nekem) KIHUZOM A KONNEKTORBOL.
Na csak ennyit akartam mondani az oldalt felvettem kedvence közé ,úgyhogy bátran írj email-t, privit, ha nem mükszik
emailt ha nem tudjátok lekérni innen priviben kérjetek , emailt napi....nagyon sokszor nézek hátha rámí vki....Egyébként eddig a két hozzászolásom alatt végig itt megy a fülembe ez:
http://www.mixcloud.com/kollektiva/fullstereo-swap-2/
40 -50 -en fél basszal feláll a lábamon a ször a nyomásátol
(tárva nyitva az ablak) MIEZ INGYEN DISZKO A SZOMSZÉDOKNAK???
(mázli, hogy nagyon nagy kertes házban élünk , viszi is a pénzt télen a fűtés) -
GogistarHUN
csendes tag
Szevasztok friss forumozok!!!
Már majdnem egy honapja strapálom a logitech x530-omat!!
Már tulélt kegyetlen csomagolással egy oszt kirándulást(szinte mindig szolt de csak két napot voltunk el) kibírt egy kemény estézést egy táborban, ahol csak 40-esen hallgathattuk mive "a szomszédok feljelentik a kollégiumot"-mondta a portásnő.Csak ugy mondom ,hoy egy rende kb30*5 méteres szobában voltunk-igaz mi csak a billiárd asztalnál voltunk- de ahhoz képest egész jo hangja volt..
Miota megvettem, azota ugy 60-70 volt a max (oszt kir-on azért amikor wc-n voltam feltekerték nagyobbra is).
Nem recseg nem ropog,semmi baja nincs.(öcsém olyan mérges lett rám hogy a membránokat egytől egyig benyomta -csak a magasakét-)
Asztali gépen használom 7.1 hangkarival de be tudtam REALTEK HD OUTPUT bla bla blával állítani.
A laptoposoknak csak egy átalakítót tudok ajánlani,hogy az összes hangfal szoljon, de álmodni se álmodjatok 5.1 hangzásról.
15 éves vok ez az első komolyabb hangfal rendszerem, és nem bántam meg.!!!
Nálam zenétől függő milyen hangzása van mivel vannak olyan szar konvertált kicsit elektrosabb számok aminél a fülemben csa elektromos nyivákolást halllok.(hidjétek el ,mert én benyomtam egy rob zombie számot és majd kiestem a székemből hirtelen akkorát durrant.
4*8 méteres szobán van. Mivel nem egy nagy böhöm állat a hangszorom ,ezért néhány helyen nem hallani a basszust....DE HA LEÜLSZ MELLÉ KOMÁM ÉS FÜLEDBE SZOL A ZENE MINT ÁLLAT UGY FOG A SZIVED KALAPÁLNI...........!!!!!!!!!!!!!!!!
Házibuliba nem ajánlom, esetleg kissebb parti, de akkor is a szobában valo elhelyezkedésre kell odafigyelni.
Pl.: a kolesz közös termében a kábelek max hosszára elhuztam a mélynyomot, a többit meg 50-centis székre tette O O!!!
Néztem van két kép a falon, hát miért ne . Feltettem a két hátsot (ugy fejmegesságban volt) és olyan szépen kijött a hang......
Én 20-ért vettem extreme digital-nál, és nem holmi kiskereskedőtől.(zárva voltak hétvégén a többiek,csak ők voltak egyedül nyitva HE HE HE)
Megéri! Telefonon is szoktam használni, ahhoz a gyári átalakítót,egy sztereo rca--(a piros és fehér 0.9-es jack-es)--3.5 sztereo(a 3 részes ,2fekete rovátkás) jack bemenet átalakítot, és egy két oldalu sztereo jack 3.5 -ös hosszabítót használok.
Még így utoljára(köszi, ha eddig el olvastad tudom hogy hosszu de baromira örülöka cucc-nak) elmondom, hogy játéknál azstalin, igazi élvezet, ugyanis miecraftban(igen engem is megfertőzött a minecraft vírus ,nem mániás vagyok hanem inkább ilyen van vmi uj cucc kiprobálom (ez ált 2 napontai játszást jelent)) ha mögötte balra van egy szörny akkor a bal hátso kezd el működni a többi kussban van.!!!Remélem nem voltam tul hosszu(tom hogy az vlt csak miért ne)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest