Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
Bumbee
tag
Nekem most egy cordless optical egerem van, ami a bill+egér komboban volt. De utálom, hogy állandóan elemet kell venni bele vagy tölteni az akkus elemeket (és mindig akkor merül le, amikor pont nem kéne
), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla 
[Szerkesztve] -
Bumbee
tag
Nemcsak te leszel. Én is ilyet néztem most ki magamnak. Mondjuk ami engem érdekelne, azt így leírni úgysem lehet. Könnyű egérke kell nekem és jó lenne, ha a görgője szépen finoman dolgozna, mert ami most van Logitech egerem, úgy berreg a racsnija, hogy szörnyű
Meg ez wireless, de a két cerkaelemmel dög nehéz nekem, nagyon elfárad kezem. Úgyhogy jöjjön az MX400, mit bánom én, ha zsínórozott 
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla
Meg ez wireless, de a két cerkaelemmel dög nehéz nekem, nagyon elfárad kezem. Úgyhogy jöjjön az MX400, mit bánom én, ha zsínórozott