- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Bumbee
tag
Nekem most egy cordless optical egerem van, ami a bill+egér komboban volt. De utálom, hogy állandóan elemet kell venni bele vagy tölteni az akkus elemeket (és mindig akkor merül le, amikor pont nem kéne
), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), utálom a dög nehéz súlyát, ami szerintem még elemek nélkül is nehéz és utálom a formáját, nagyon kényelmetlen hosszú távon szorongatni. Én leginkább netezek, meg photoshop-ban művészkedek, úgyhogy a gyorsaság és a pontosság sokat számít. A fogását ismerem, mert már elmentem boltba és kipróbáltam, megfogdostam. Bal oldalt az a plusz két gomb meg isten tud lenni, webezés közben, hogy nem kell a bal felső sarokba mászni vagy backspace-t nyomni, ha vissza akarok lapozni vagy előre akarok menni...
Több meg nekem nem kell és az árát is elfogadhatónak találom, többet úgysem adnék ki egy egérért... Abban meg csak bízni tudok, hogy finoman fog járni a görgője, mert attól is falra tudok mászni, ahogy kerreg a mostani
Szerintem a héten sort kerítek a vásárlásra, meg fogom írni a véleményemet róla