- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Az enyémet Dinovó szettként vettem itt a PH!-n, így gari egyáltalán nem volt rá.
Szemétség egyébként ez a típusú címke... A billentyűzetem aljára például nem volt rendesen rásimítva, és mikor végigsimítottam a széleit a körmömmel, szintén lejött róla a fekete festék egy vékony csíkban -
Rommel6600
őstag
nekem is így csinálja, egyszer bele kell tenni, utánna kivenni és újra beletenni, ilyenkor kezdi el tölteni.
Direkt lehet így megcsinálva mert ugyanúgy teszem bele minden alkalommal (mondjuk nem is lehet másképp...), rendesen is érintkezik (mindig).
Amire én tudok gondolni, hogy miért van az az hogy bele tudod így rarki a tartójába (mondjuk este, vagy ha elmész a melóhelyről) és nem kezdi el tölteni, hanem Te tudod így szabályozni hogy mikor szeretnéd hogy töltse is az egeret. Tehát a vevő egység ezáltal nemcsak töltő hanem tartó célt is el tud látni. De ez csak az én véleményem
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged