- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
Pancher #1297 üzenetére
a G7 röviden drága és sz@r.
Haveromnál hasznltam egy jó darabig:
Pár óráig (eleinte max egy napig) birja az akksija, csak addig míg épp feltöltődik a csere akksi.
Kényelem, kialakítás tekintetében klasszisokkal leelőzi az MX1000.
Kevesebb gomb van a G7en rajta, csak az állítható dpi a plussz, de engem csak zavart, egy érzékenységgel használtam végig idegesitett is a kapcsolgatás. Szóval nekem olyan volt mintha ott sem lett volna.
Szóval a G7 nem más mint puritán kialakítás, kevés gomb, cserélgetheted az akksit és még emellett jó drága is.
ez az egész hsz kizárólagosan én magánvéleményem -
Rommel6600
őstag
válasz
Pancher #1294 üzenetére
szvsz nagyon jó egér.
Tényleg bevált.
Egyedül a beépített akksi miatt szólják meg, hogy mi van ha játék közben merül le meg mittomén. De velem még ilyen nem fordult elő, tök jól ki lehet számítani hogy mikor merül le, aztán meg estére berakom tölteni.
szerk: nem cserélném el semmilyen más egérre
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest