Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Amikor beállítod a cuccot a programon keresztül, akkor megkérdezi, hogy mivel váltasz csatornát (set top box, tv, egyéb, stb.)? Ezekre válaszolsz, és így annak a cuccnak küldi a jelet, aminek kell. Például: nekem van egy lcd tv-m, házimozim. A program kérdezte anno, mivel akarom a hangot felvenni, levenni? Én beállítottam a házimozit, innentől kezdve ha hanggal végzek bármit, akkor csak annak küldi a jelet.
Eszközöket soha nem kell választani, mivel erre vannak az activity-k. Tv nézés nálam:
Bekapcsolja az lcd-t, megfelelő bemenetre teszi, bekapcsolja a set top boxot, bekapcsolja a házimozit, megfelelő bemenetre teszi. Nálam ez egy gombnyomásból áll: watch tv.
Mindegy mit csináltál előző nap, vagy az előző percben, mert mindig az activityknek megfelelően kapcsolgatja ki-be a cuccokat.
Ha xbox-al játszom, akkor bekapcsolja azt, tévét és házimozit megfelelő bemenetre teszi (ka ki van kapcsolva akkor term. bekapcsolja), és kész is.
Igazából nehéz elmagyarázni, ha kipróbálod akkor pofon egyszerű
A gombok egy része gumi, kopást még nem tapasztaltam - tegyük hozzá, hogy pár hónapja van meg. Talán valaki beesik ide, aki hosszabb ideje nyúzza.
A gombok kiosztását a programozás során látod, de ha nem tetszik valami, akkor átteszed máshová. Teljesen szabadon konfigolható. Aminek nincs fizikai gomb, azt átteszed a fenti lcd kijelzőre - egy oldalra 4 gomb fér, és annyi lapot hozol létre, amennyit csak akarsz. A főbb funkcióknak úgyis jut hely a fizikai gombokon

Ajánlom még ezt a fórumot, hogy olvasd át, én is sok mindenre onnan jöttem rá
Nem csak az 55-ről van szó, de a programja mindnek ugyanaz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- OTP Bank topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem csak az 55-ről van szó, de a programja mindnek ugyanaz