- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
válasz
Skynet258 #19 üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor talán bővebben a nem érthetőket.
Amikor pl. a TV saját távirányítóját fölkapom akkor ugye egy nyomás elég a bekapcsoláshoz. Mivel az 555 sok eszközt tud vezérelni így ha megnyomok egy gombot (pl. csatornaváltás) akkor nem magától értetődő melyik általa ismert eszköz kódját kezdi el sugározni. Ha utoljára a TV volt használatban előző este akkor másnap jó ha erre emlékszik és nem kell eszközt választani előbb.
Az aktivitásoknál arra gondoltam, hogy egy csomó készüléknek küld jeleket de a végén mi határozza meg melyik lesz az aktív vagyis a következő gombnyomást melyiknek küldi.Sajnos élőben még nem volt szerencsém a darabhoz, a netes képeken úgy tűnik a gombjai (illetve egy részük) gumiból vannak. Igaz-e és ha igen nem tapasztaltál-e kopást a feliratokon?
A következő kérdésem az, hogy honnan tudom a netes programozás után melyik funkciót melyik gombra rakta? A házimozimnak csak bekapcsológombja négy van (DVD-CD játszó, TV erősítő, rádió, külső bemenet). A DVD játszón van egy rakás -ritkábban vagy kevésbé ritkán használt- funkció aminek szemmel láthatóan nincs elég gomb az 555-ösön. Ezeket hova rakja vagy ha nem rakja akkor én hova rakhatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest