- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
nem véletlen ilyen szövetkábel
a vékony műanyag könnyen megtörik, ugye legnagyobb hibája razer egereknek stb, szal logikkal ez nem történik olyan gyakran
de ha nincs hely tényleg elég gázos hogy eltolja még az egeret is, és nem lehet tolni se, de nekem nincs ilyen problémám vele -
di-courage
csendes tag
Fuu Istenkirály vagy !
köszi mindent! Igy már elgondolkodik az ember...
Gondolkodtam azon, hogy vennék egy G7est. Mert jó a formája, állítható rajta a dpi, az aksis megoldás is viszonylag tetszik (bár tartok tőle egy kicsit). A legfontosabb az egészbe: gamer egér és cordless !
De sajnos sokan mondják, hogy kifekszik, meg hogy már nem is gyártják, szal kicsit elkeseredtem rajta :A G5 naon nem tetszik, mert ugyebár vezetékes, + 1 gombos a régi, az új meg... oké hogy +2 gombos, de az ronda kék szín... szeretem a kéket,de nem ennyire
És akkor el kezdtem nézelődni a G9-nél... mondom eléggé fura kinézete van, nekem nem jön be, meg minden. De mikor megláttam, hogy mennyit tud, akkor már azért elgondolkoztató.
Igazából nekem a legnagyobb problémám az a fránya vezeték, mert most is egy V400as laptop egérrel tolom és mindig változtatom az egér helyét (hol ide, hol oda teszem (azaz az asztal egyik sarkából a másikba, ahogy kényelmes fejemnek tetszik)).
Szal dilemmázok ide-oda...Te mit ajánlasz? Érdemes befektetnem egy G7be, vagy inkább a G9, és akkor küzködjek a vezetékkel?
UI: 16500ért tok G7et szerválni, 18000ért meg G9et!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest