- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
válasz
Superleggera #374 üzenetére
Csak ajánlani tudom Én is...
Már jó pár éve nyúzok egy G9-est, elég sokat játszok is, tökéletes egér...
@
-
kuk@c
tag
Kb. 7 éve használtam cordless egeret, néha bill.-t is...
Ezért iszonyatosan szoknom kell most a kábelebancot... És hát ennek olyan a kábele, mintha egy tömör drótdarab lógna ki belőle... A4tech-é meg vékony, hajlékony, szinte észrevehetetlen...Dehát ahogy mondani szokták: egyéni szocprobléma....
Majd megszokom egyszer... /vagy nem
/
-
kuk@c
tag
válasz
di-courage #86 üzenetére
Kicsit off, de nézzétek el:
Hát igen... Én is a vezetéknélküliség miatt vettem anno G7-et... Jó a formája, a tudása se elhanyagolható /6,4MP; 2100dpi/... Az akksik: intenzív használattal napi cserélgetés, persze akksik kizárólag gyorstöltés módban... Nem nagy dolog, pár mp a csere, de ha épp játék közben kell végrehajtani, akkor kicsit idegesítő...
Sokan nem tartják igazi gamer egérnek... /a cordless mivolta miatt/
Nekem az égvilágon semmi más bajom nem volt vele eddig az időpontig...Amit viszont furcsálok: Logitech levette a termékpalettájáról és nem is lett igazán alternatívája... Szal valószinűleg rájöttek valamire, ami miatt nem kreáltak cordless gamer utódot... Ezért is ajánlották fel cserére MX Revo-t, és a G9-et...
G9 mellett azért döntöttem, mert:
1., nem volt G7;
2., MX Revo-nak nem tetszik a nagy mérete, ill anyaga /kényelmesnek lehet hogy kényelmes, de izzadt tenyérrel szerintem igencsak csúszkál a kézben/;
3., G9: 3200dpi; nagyon jó anyagválasztás;
4., az alakja: képekről kissé furának látszik, de meg kell lesni! Más lesz a vélemény azonnal...Hát ha G9-et veszel, azzal fogsz küszködni amivel Én is: CIPŐFŰZŐ...
/már azon filózok, hogy veszek egy X sorozatú A4Tech egerentyűt, és haverral átrakatom a vezetékét a G9-re/Ajánlani mindkettőt tudom: nagyon meg voltam elégedve a G7-el, annak ellenére is hogy behalt 2 év után...
A G9-et még a cipőfűző ellenére is, mert jobb a fogása mint a G7-nek, ill. a tudása is nagyobb...Szal ha cordlessre vágysz nyugodtan vegyél G7-et, ha új dizájnra és technikára akkor G9... ;)
-
kuk@c
tag
válasz
di-courage #84 üzenetére
Szivesen...
Magasság:
érdes: 36mm
sima: 40mm /kicsit púposabb/Én az érdessel használom... Kegyetlen jól fekszik a kézben, szinte tapad a tenyérhez...
Csak az a fránya cipőfűző... Azzal még barátkoznom kell...G7:
2 éves volt, egyszer gépezés közben megállt... Szokás szerint kezdtem nézegetni hogy mi lehet, kihúztam az akksitöltőjéből az adóját, és hát ekkor meglepődtem: igen forró volt...
Az egérnek valszeg kutya baja, az adó nyekkent meg...
Egyébként minden elismerésem a Logitechnek a garanciális ügyintézés menete miatt: a bolti garancia már lejárt, felhívtam a mo.-i képviseletet, ahol bekérték a szokásos számokat+számla másolatot... Kérték hogy adjam fel Németországba a cuccos adó részét, és megígérték hogy megérkezésekor azonnal küldik a cserét, ezesetben G9-et... A telefonálgatás+postára adás múlthét pénteken volt... Akkor lepődtem meg, amikor tegnapelőtt csütörtökön a UPS futárával megérkezett a G9... Németországból... -
kuk@c
tag
válasz
di-courage #81 üzenetére
G7-em elhalálozása miatt a Logitech gariban cserét ajánlott.
MX Revolution és G9 között lehetett választani, több teszt végignyálazása után a G9 mellett voksoltam. /remélem nem bántam meg, 2 napja nyúzom még csak/
G7 után szokni kell... Legalábbis azt hogy vezetékes... Egyébként egy nagyon precíz és pontos egér, szinte beleolvad az ember kezébe...
A vezetéke lehetne vékonyabb, elég vaskos és nem tűnik igazán hajlékonynak... Akár egy kemény merev cipőfűző...
Ebben a kategóriában már elvárná az ember hogy olyan vezetéket alkalmazzanak, ami szinte észrevehetetlenül lóg a egérből ki...
Ezt most nem azért mondom mert idáig wireless egerem volt, hanem mert öcskös X718-as A4tech-én fényévekkel jobb kábel van...
A vezeték elég hosszú, kb. 2m lehet...Lemértem az egeret:
érdes műanyaggal: hosszra: 110mm, szélességre 72mm,
simával: hosszra: 105mm, szélességre: 77mm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest