- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
válasz
Grigorisz #11 üzenetére
Például a SAC-on:
[L]http://sac-ftp.externet.hu/utilprog7.html[/L]
Mint már egyszer mondtam nem egyszerű dolog. Nem árt ha van egy kis 'programozói' rálátásod a dologra. Valahogy úgy kéne nekiállnod, hogy kigondolod mit és hogyan tárolhat a program. Pl: dátumot simán, a 'történéseket' pedig tárolhatja akár hozzárendelt számokkal (pl: 0 - minden rendben, 1 - user tiltott helyen, 2 - user matatott valamiben, stb...). Aztán ennek a nyomait megpróbálod fellelni a fileban. Ha valami értéket óhajtasz keresni, akkor azt váltsd át hexába (pl: win számológép is megteszi) aztán páronként cserélgesd a számokat, pl: C5 A4 úgy keresd: A4 C5 (ez egy tárolási sajátosság, alsó felső byte csere, ha jól emlékszem). A file lehet még tömörítve (bár ezt nem hiszem a 'csomó négyzet' mondásod miatt) meg valamilyen formában titkosítva. Ha az utóbbi áll fennt, akkor felejtsd el az egészet (elméleti megoldás: visszafordítani a proggit és kiszedni belőle a titkosító részt). Szal el lehet ezzel játszadozni, főleg ha a program is kéznél van hozzá. Bár szerintem egyszerűbb 'social engineering'-el elintézni... egy-két sör mellett megbeszéled a rendszergazdival, stb...
Ja még annyit: szigorúan szakmai oldalról néztem a problémát és persze semmilyen felelősséget nem vállalok azért amit ide írtam. Még egyszer mondanám azt is hogy nem érdemes olyanba nyúlkálni amit nem ismersz. Alternatíva még esetleg egy hozzáértő megfizetése valamilyen formában. -
Warlock_42
senior tag
Jól sejtem, hogy ez valamiféle ki-mennyit telefonál program?? ;]
Ha nem értesz hozzá akkor inkább ne piszkáld mert kegyetlenül fenékbe rúghatnak.
Ha meg értesz hozzá akkor fogod a programot + logjait aztán megfejted hogy mit hogyan írkál ki a logba. Ajánlott valamilyen hexa szerkesztő pl: Hacker's View.
Bár ha ilyennel foglalkoznál akkor nem nyitnál neki topicot.
Aktív témák
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest