- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
válasz
Grigorisz #11 üzenetére
Például a SAC-on:
[L]http://sac-ftp.externet.hu/utilprog7.html[/L]
Mint már egyszer mondtam nem egyszerű dolog. Nem árt ha van egy kis 'programozói' rálátásod a dologra. Valahogy úgy kéne nekiállnod, hogy kigondolod mit és hogyan tárolhat a program. Pl: dátumot simán, a 'történéseket' pedig tárolhatja akár hozzárendelt számokkal (pl: 0 - minden rendben, 1 - user tiltott helyen, 2 - user matatott valamiben, stb...). Aztán ennek a nyomait megpróbálod fellelni a fileban. Ha valami értéket óhajtasz keresni, akkor azt váltsd át hexába (pl: win számológép is megteszi) aztán páronként cserélgesd a számokat, pl: C5 A4 úgy keresd: A4 C5 (ez egy tárolási sajátosság, alsó felső byte csere, ha jól emlékszem). A file lehet még tömörítve (bár ezt nem hiszem a 'csomó négyzet' mondásod miatt) meg valamilyen formában titkosítva. Ha az utóbbi áll fennt, akkor felejtsd el az egészet (elméleti megoldás: visszafordítani a proggit és kiszedni belőle a titkosító részt). Szal el lehet ezzel játszadozni, főleg ha a program is kéznél van hozzá. Bár szerintem egyszerűbb 'social engineering'-el elintézni... egy-két sör mellett megbeszéled a rendszergazdival, stb...
Ja még annyit: szigorúan szakmai oldalról néztem a problémát és persze semmilyen felelősséget nem vállalok azért amit ide írtam. Még egyszer mondanám azt is hogy nem érdemes olyanba nyúlkálni amit nem ismersz. Alternatíva még esetleg egy hozzáértő megfizetése valamilyen formában. -
Grigorisz
aktív tag
válasz
Warlock_42 #10 üzenetére
Majdnem olyan, csak ki mit mikor csinált formában! Év,hónap,nap,óra,perc lebontásban. Szó-szó csináltam egy hülyeséget és azt akarnám eltüntetni.
A file-okat meg tudom nézni a programon kívül is, egy readlog nevű progival, és azt írja amit kellene, illetve tudnék kísérletezni mert a progit elhoztam haza, így ha hazavágok valamit az nem gáz. Hol találom meg ezt a Hacker's View nevü cuccost? Próba szerencse. -
Warlock_42
senior tag
Jól sejtem, hogy ez valamiféle ki-mennyit telefonál program?? ;]
Ha nem értesz hozzá akkor inkább ne piszkáld mert kegyetlenül fenékbe rúghatnak.
Ha meg értesz hozzá akkor fogod a programot + logjait aztán megfejted hogy mit hogyan írkál ki a logba. Ajánlott valamilyen hexa szerkesztő pl: Hacker's View.
Bár ha ilyennel foglalkoznál akkor nem nyitnál neki topicot. -
ebx
aktív tag
Ki (milyen progi) hozza létre a logot?
- ha szöveg akkor bármilyen szövegszerkesztő jó lehet
ha bináris, akkor ált. spéci progi kell -
L3zl13
nagyúr
Az egy dolog, hogy log a kiterjesztése, de ez a formátumáról még nem árul el semmit.
Ha meg tudod mondani a formátumát akkor talán tanácsot is tudunk adni. -
Grigorisz
aktív tag
Kérem aki tud valami ilyesmi programot, az ossza meg velem.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Google Chrome
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest