- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Valakinek akinek van elektromos autoja,milyen riasztot szereltetett bele?
-
Gsx-rr
veterán
Egyik naprol a masikra elkezdett "szelephangja"
lenni az automnak alapjaraton
Olajcsere 2-3000 kilometerrel ezelott volt.
Kilometer nem sok V6 hoz kepest.
Meg nem tankoltam azota holnap probalok premium benzint mert ilyet is olvastam.
Vagy olajpumpa lehet? -
Gsx-rr
veterán
Hasznal valaki autoban levegotisztitot?
-
Gsx-rr
veterán
1000-1400-at rendszeresen lenyomom , annyi van benne egy tankolas kaja nelkul mert bealudnek, meg egy hataratlepes,10 perctol 1,5 oras varakozassal.
Ha valakinek muszaj utazni raall erre es minel elobb oda akar erni.
Csucs 1700 volt 12 ora alatt Spanyolorszagbol Ausztriaig. Na azt mar tobbet nem csinalnam meg. -
Gsx-rr
veterán
válasz aero. #153241 üzenetére
Nem pont panelra gondoltam, nagyon draga lakoparkok vannak Pest mellett is 60-80 millios lakasokat talalni parkolasi lehetoseg nincs. A toltohelyzetrol meg erdemes Magyarosi videojat megnezni ami messze nem reprezentativ mert delelotti orakban kersesgelt toltot, delutan ennel rosszabb eredmenyt ert volna el. Handras ezt is megmagyarazta ,hogy csak a 13. Keruletben jart korbe, de ha az ember ott lakik ertelemszeruen ott kellene megoldania a toltest.
De kimondtad azt amivel en is egyetertek. A helyen kell kezelni a dolgot oda pozicionalni ahova valo. De nem azt mondani, hogy ez egy mukodo alternativa ami mar most kepes lenne levaltani a belsoegesu motort.
Mert a fanatikusok ezt allitjak -
Gsx-rr
veterán
válasz #89309696 #153161 üzenetére
Nem az elektromos autoval van a baj hanem az akkutechnologiaval.
Az emberek nagyresze nem maga az elekromosautozas ellen van hanem az ellen ,hogy be akarjak magyarazni ,ez az auto igy ebben az allapotban ilyen aron versenykepes alternativa.
Sokan azt az 5 percet utaljak a benzinkuton(koztuk en is) amit par naponta,hetente kell eltolteni, hat ha meg naponta kellene ezzel kuszkodni es orakat cseszni el az idonkbol.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Na ez erdekes lesz, az ertelmesebbek meg idoben leszallnak a tulertekelt elektromosauto "vonatrol"
[link] -
Gsx-rr
veterán
válasz Gaben92 #152322 üzenetére
Hat ezt en se tudom, mindig bekotom magam, oszinte leszek ez a 3 buntetes miatt is van amit az elso evben kaptam.
A lenyeg igy sem lett baja.
Ami szomoru ez itt mindennapos. Reszegen vezetnek telefonalnak, itt 22 eve utak se voltak nem hogy autok.
Autok viszonylag jok erosek, max 7 eves autot tudsz forgalomba helyezni.
Naponta atlag 10 ember hal meg balesetben. 10 millios orszag -
Gsx-rr
veterán
Péntek 13 és szülinap ,nálam már párszor nem volt jó páros.
Meghűl az emberben a vér mikor este hívják barátja frontális ütközéses balesetet szenvedett. Nagyívű kanyar péntek este fiatalok ilyenkor már piáznak. Benézte a jobbos kanyart átment a másik sávban.
Itt a rendőrök nem vizsgálódnak ,nincs féktávmérés. Ha van Cascod akkor jó ha nincs akkor így jártál. Sérülténél ugyanígy. Magánkórház mentője se jön ki érted.
Kiában a barátom nem volt bekötve pár vágott sérüléssal megúszta ,pedig a szélvédőt is kifejelte. Másik kocsiban 1 ember nem úszta meg ennyire könnyen
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Nesze neked elektromos auto, ez a jovo? Kosz inkabb nem. Ezert lesz ez bukott dolog. [link]
-
Gsx-rr
veterán
Ebay: 9-12.000 kozott van a szallitas direkt atallitottam a cimem.
-
Gsx-rr
veterán
Nekem a buszokba ahol 3 sor van 180 dollar korul volt az ara
EqMontoya: az utangyartott szonyegeket evente ki lehet dobni foleg a vezetooldalit, de nekem a gyari is max 2-3 ev, valahol kikopik, foleg a sarkamnal. Gyari szonyeg is van 30-40.000 szerintem
Most nezem a Panameraba: 154 dollar a szett. Annyiert boven jo. Igaz nem tudom Magyarorszagra ,hogy menne a szallitas.
Ebay-rol nem lehet tobb 10.000 forinttalEbay: 2 elso 98 dollar.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz rbalint88 #150864 üzenetére
Nálam most ez a favorit,pedig ki nem állom a gumiszőnyeget.
Otthon télen is raknék a kocsiba.sőt gondolkozom veszek a Pankába ,mert rohadt egyszerű takarítani,én fogok egy kefét ,kis mosószer és 1 perc múlva ragyog.
Nekem azért kellett ,mert a homokot behordják a kocsiba erről meg csak kisöpröm. És szerintem igényesen néz ki. Mondjuk nem olcsó az tény. A fekete nem az enyém csak beraktam szerintem bitang jól néz ki. -
Gsx-rr
veterán
Olvastatok? Az elektromos roller segedmotorkerekparnak minosul.
Orulok a varosbol a jardarol ki vannak tiltva,most a barmok miatt az uttesten hany baleset lesz. -
Gsx-rr
veterán
Lattatok ezt az Uj Teslat? Hat en mikor meglattam elso szavam az volt: ezt a szart.
-
Gsx-rr
veterán
válasz tboldi #147289 üzenetére
Tenyleg jol jon akar egy utolag beepitett radar vagy kamera.
En ezert csereltem fejegyseget a buszban.
Mikor meg csak radar volt az automban mar megszkasbol ugy tolattam ki a feljarorol,hogy indulaskor beneztem a tukorbe utana mar nem eleg volt a visszajelzo hangokbol tajekozodniEnnek ellenere a Porsche val beletolattam a beallonal az falba, azon valahogy lassu a visszajelzes, mentsegemre 1200 kilometert vezettem es orultem ,hogy hazaertem.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Műanyag dísztárcsáról éves ráégett fékport mivel lehet leszedni?
-
Gsx-rr
veterán
Valaki probalkozott mar hazilag fenyszoro tisztitassal kezi modon? Vettem egy Turtle szettet de szinte semmit se ert.
-
Gsx-rr
veterán
válasz focvis #146433 üzenetére
Nekem a Porsche ban duplakuplungos valto van egy Zf-hez kepest borzalom pl amikor totyogni kell a varosban a dugoban. Nem is kell ,hogy valtson fokozaton belul is ahogy csusztatgatja ilyenkor nem valami finom. Elso idokben nagyon kivoltam tole rohantam a szerelohoz. Azt is hallani mikor megallsz es visszavalt 2 be vagy 1 be.
Volt a Youtube on a valtokrol musor ott mondtak ez ilyen. -
Gsx-rr
veterán
válasz Magnum_ #146418 üzenetére
Nem arulom az autot de egy ismeros erdeklodott utana. Megmondtam frankon mennyibe van nekem es ,hogy annyiert nem adom oda ,tegyen ajanlatot.
Parszor megnezte kiprobalta tetszett neki, kell stb....
Jott a keres adjam ida 1-2 napra csalad is megnezne.
Elhajtottam a ...... ba. Mondtam van love viheti.
Persze nem jott meg a vart penze.
Mar telre leteve nem elado ha hozza akkor se. -
Gsx-rr
veterán
Erdemes lesz E Golfot venni ,de mint lathato meg a Nemetek se erzik ezt az elektromos autozast. A plugin adatot meg szanalmasak amit meg is ertek.
[link]"Németországban értékesített különböző VW Golf modellek között 3,6 százalékos részarányt ért el, plug-in-hibrid változata pedig, a Golf GTE pedig 0,1 százalékosat."
-
Gsx-rr
veterán
Mi kopoghat elol az autoban? Futomubem elvileg minden cserelve megis meg nem tokeletesen sima betonon hallok egy hatarozott kopogast.
Lengescsillapito? Motortartobak?
Az a baj itt ra kell segiteni a szereloknek egy kicsit. -
Gsx-rr
veterán
Mekkora barom vagyok, nezegetem a kocsim fogyasztasat ,direkt odafigyelve vezetek, latom megy egyre feljebb. Lenullazom ugy is egy 20 kilometeres ut utan nem tetszik a szam.
Hivom is a szerelot hetfon azonnal nezze meg.
Itthon gondolkozok te hulye allat Mpg-ben a nagyobb szam a jobb -
Gsx-rr
veterán
De szep munka a Teslatol
-
Gsx-rr
veterán
Kene vennem egy Suv-ot.
Itt legfokepp a Kia, Hyundai, Chevrolett esetleg Mazda jatszik.
Probaltam ma egy Sportage-ot, borzalmasan kicsi van nalunk egy Optima az is nagyobb belul.
Gondolom Tucson ugyanez.
Santa Fe-ben mar nagyobb a ter?
Vagy Chevi Grand Land X?
Valakinek van ebben tapasztalata? -
Gsx-rr
veterán
Holnap jo korom lesz. Reggel Becs, utana Ukrajna.
Becsben 1000 eve voltam parkolas hogy van? Oras fizetos mindenhol? -
Gsx-rr
veterán
válasz bitpork #144229 üzenetére
Kb 100 meterre voltam a baratom muhelyetol igazabol elotte ott voltam, miutan beinditottam jottem ra egybol be is gurultam
Tavasszal ugyanigy jartam mikor 8 honapig benzinessel jartam ea hazajottem. Csak akkor par liternel eszrevettem tankolas kozben es ratankoltam
50 liter gazolajat[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Jo ha az embernek van 2 autoja es az egyik benzines, masik dizel.Neha tankolasnal akar ossze is jon,hogy a megfelelo uzemanyagot tankoljuk.
Sikerult felig takolnom benzinnel a dizelt -
Gsx-rr
veterán
válasz #89309696 #143878 üzenetére
Tegnap Siofok egyutt erek be a kutra egy Infinity-vel. Anyu ugyes es megall az hatso kutnal ugy ,hogy ha az elsonel teszi ezt akkor moge allhatok en is es ketten tudunk tankolni. Kiszall es kezdene tankolni a pasija.
Kidugtam a fejem kicsit szamonkero hangnemben kerdeztem: nem allnal elore ahogy kell ,hogy en is tudjak tankolni?
A csaj: csak mert ilyen szepen kertel! -
Gsx-rr
veterán
Biztos voltam benne ,hogy a Magyaroknak sikerül majd ezt meglépniük leszivatva az elektromos autósokat.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Tsebacsi #143723 üzenetére
Elegge, mar irtam valaszt a masik topicban. De amiket ott irtak annyit koltottem az 50d re es csapagyazva is volt.
Amugy talalsz kevesebb kilometerrel is.
Pont tegnap neztem a Speedzone on Valyi videojat ,javaslom nezd meg rosszat nem tud mondani rolukVan Bmw-re jo szerelom nem kell ennyit kolteni ra.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz MrSealRD #143665 üzenetére
M3 kivezeto all az osszes sav ,tempo kb 10km/h. Kulsobe megyek kozepsobe elottem egy uj Toyota Suv. Latom valami log a jobb hatso kerek mogott. Gondoltam felakadt valami. Kozelebb erek latom az ekszij az es biztos az autoe mintha leugrott volna , tudom ez eleg elkepzelhetetlen.
Anya lanya a kocsiban dudalok nem figyelnek, gondoltam majd csak eszrevesznek mar derekig kint vagyok az az autobol orditok ,hogy te szerencsetlen figyelj mar oda. Mutogatok a kerekre de csak ramnez es elforditja a fejet. Belso savbol Mercibol a Tesok kiabalnak: Heeee, log a droooot! ezek meredten neztek elore. Kb 500 meter mulv latom megall a kocsi a kozepso savban elakadasjelzo villog.Idiota ha figyel es felreall volt idom siman megalltam volna es segitek akar trelert hivok.
-
Gsx-rr
veterán
En ezt a sima hybrid autokat nem ertem.
Szomszedunk vett egy Rav 4-et.
10 litert eszik.
Mi ertelme van akkor ,hogy hybrid? -
Gsx-rr
veterán
válasz kisza25 #143318 üzenetére
Ez igy igaz, de ha majd lesz beloluk boven a hasznaltpiacon lehet mar jo valasztas lesz.
Ma mar ott tartunk egy 4-5 eves autora ra lehet kolteni szep osszegeket eves szinten.Akinek a varosi parkolas is fontos ott is lehet havi 50-80.000-et sporolni
En biztos veszek ha autopalyatemponal is tudjak majd az 500 kilometert es lesz mindenhol tolto ami 30 perc alatt feltolti.
2 het alatt a keleti reszen mentem 3000 kilometert ott tolto sincs nagyon, nem ertem miert
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz molnarpeter #143297 üzenetére
Akkor jo, nem tudtam pedig ez alap kell legyen
-
Gsx-rr
veterán
válasz tboldi #143160 üzenetére
En viszont mar 2x lattam Tesla S-t 140 folott a palyan.
Az egyik vette is a lapot toltam 170-180 ig ott mar inkabb visszavett, gondolom a fogyasztas mar durva volt.
Neztem pl az I3 nal 110 es 130-nal 28 szazalekkal tobb a fogyasztas.En is lattam 90 nel sok elektromos-t legtobbszor ahogy lattam 50-60 as korosztaly.
Nekik jo mert nosztalgiazhatnak, ok meg mentek Balatonra ilyen sebesseggel a 120-as Skodaval.En is mentem Kispolskival
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...